發新話題

落場打果陣cover fire

計我話hold住 打梗隻先....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

我唔覺得亂衝有咩好玩...

我都係認真d玩好過

引用:
原帖由 車神勇 於 6-2-2007 22:52 發表

玩都有認真玩同唔認真玩ma......
個人喜好啦...我就不予置評

p.s 回post回得快有罪麼?

引用:
原帖由 於 6-2-2007 23:37 發表

原來我係智障都不如...
反映你唔係大愚弱智既一群o者

引用:
原帖由 B20_hk 於 6-2-2007 23:39 發表

所以咪要操...練

有些Team 唔打Game操一整天 Battle Drill

我都係得個講字

但至少講到出來
師兄想咁玩真係要志同道合地有班人先OK呢~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-2-2007 23:43 發表

我想...但係,d 電槍仔,俾盡你三四十米,你跑十米.... joking~
按比例縮細

四百米變四十米...then....

其實假如有人咁衝, 我諗我都會好樂意成全....

唔知喜歡咁衝來死既師兄死果陣
會唔會做埋"Plantoon"個招牌姿勢先返死人區呢...

引用:
原帖由 B20_hk 於 7-2-2007 21:32 發表

咁我好肯定會做下醜人 扮後面個VC囉

引用:
原帖由 14692 於 8-2-2007 05:31 發表

加多腳
好啊...亂衝...慘死...仲要射到成身都係米

sorry for my 變態

發新話題