發新話題

[GHK] 踢的稿AK專用........一件都不能少........

乜Pattern???
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

AK頂蓋整條橋有無諗過?

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 RCman 於 12-5-2014 23:45 發表

無呀,不過有想過改用後西個rail Mount

有款骨好鬼似呢隻

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 RCman 於 12-5-2014 23:54 發表

總係覺得一行骨係個圓頂上面好唔係好match甘
我UP下咋,有骨ge野我吾多識

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 RCman 於 13-5-2014 12:24 發表

蘇兄你點會唔識,俄佬野你最熟
說句老實...將心比心...

解體後的東西真係無玩過

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 hawk2914 於 13-5-2014 23:55 發表
見 ching們貼得咁高興,等細佬又貼吓自已啲普通嘢先!各Ching見笑啦!
芝士hand grip好似好毒下

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 RCman 於 8-7-2014 22:52 發表
仲比我找到呢件野添
我想收購呀

《河湟有感》司空圖

發新話題