27 12
發新話題

英格倫原來係男人!?

英格倫原來係男人!?

有冇人留意到...

怪叔叔一上黎就要人留意e d
我生得聰明得罪你咩!!!

Who is 英格倫???
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-5-2014 07:13 發表
請搜尋“機動警察“~~

Robert Englund. 罗伯特·巴顿·英格伦,美国演员,因饰演《猛鬼街》系列中的鬼王弗莱迪而出名,曾分别于1987年与1988年凭借《猛鬼街3:梦之战》和《猛鬼街4:幽冥鬼手》获得过土星奖最佳配角提名

係女仔應該叫英格蘭嘛!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-5-2014 07:13 發表
個機械人型號
偽君子!永遠虛偽!

噢!雪…又火羅咗

《河湟有感》司空圖

回覆 3# 的帖子

上面成隻英格倫企喺度啦,話時話蘇師傅童年唔睇動漫吧。

引用:
原帖由 reniless 於 26-5-2014 12:40 發表
上面成隻英格倫企喺度啦,話時話蘇師傅童年唔睇動漫吧。
一向睇軍事.小學睇諸子百家,中學睇歷史,哲學,政經.十八歲前睇咸書,惟有科幻,動漫,小說一概不沾

叮噹,池上燎一作品,城市獵人都有睇ge

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-5-2014 13:17 發表

一向睇軍事.小學睇諸子百家,中學睇歷史,哲學,政經.十八歲前睇咸書,惟有科幻,動漫,小說一概不沾

蠟筆小新呢? 我覺得啱你~~

回覆 10# 的帖子

我好鍾意睇蠟筆小新

引用:
原帖由 xyzchan 於 26-5-2014 14:26 發表

蠟筆小新呢? 我覺得啱你~~
點解呢?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-5-2014 13:17 發表

學陶才子講,熟讀歷史唔會發達,不過可以保命。

我剛剛想:

由於機動警察比例合理,如果出一套縮比英格倫Cosplay Wear比人著.支槍就用汽槍改,有紅外同BB模式.英格倫件衫有傳感器問閃燈.有聲效.
對戰模式:
兩位英格倫用紅外模式打cqb,支汽槍就係空雞聲控紅外線.cqb場係大厦天橋之類…

破壞模式:
著住英格倫用汽槍射下BB彈,打靶之類

要用汽槍改吾係難,不過無件衫著吾好玩

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-5-2014 16:14 發表
我剛剛想:

由於機動警察比例合理,如果出一套縮比英格倫Cosplay Wear比人著.支槍就用汽槍改,有紅外同BB模式.英格倫件衫有傳感器問閃燈.有聲效.
對戰模式:
兩位英格倫用紅外模式打cqb,支汽槍就係空雞聲控紅外線.c ...
e隻野咁似京寶梵既
我生得聰明得罪你咩!!!

27 12
發新話題