27 12
發新話題

英格倫原來係男人!?

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 27-5-2014 16:14 發表

e隻野咁似京寶梵既
google搜尋“機動警察"ga wor
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 reniless 於 26-5-2014 12:40 發表
上面成隻英格倫企喺度啦,話時話蘇師傅童年唔睇動漫吧。
佢睇成人動畫多。

引用:
原帖由 tango1997 於 29-5-2014 09:28 發表

佢睇成人動畫多。
翻舊post抽我水咁曳曳

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 27-5-2014 16:14 發表

e隻野咁似京寶梵既
So師父果張的確係高達0080內嘅京寶梵……不過D人改色改到機動警察咁啫………我諗so師父搞錯咗啦………真正嘅警動警察係咁:
仲有我最愛嘅零式同獅頭鷹~~

邊到可以睇齊套卡通入面既蛋散壞人資料?

機動差佬的武器資料邊到有?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 joey 於 29-5-2014 20:04 發表

圖一果張我記得好似係自衛隊嘅軍用型,好似打獅頭鷹果時試過用傘兵方式出過幾隻嚟打獅頭鷹,不過好快俾獅頭鷹ko咗………

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 29-5-2014 19:40 發表
邊到可以睇齊套卡通入面既蛋散壞人資料?

機動差佬的武器資料邊到有?
我都係上網搵架咋……始終套野差唔多有二十年咁滯………D資料都係左搵右搵………至於D蛋散壞人,因為套野內容主要都係解決D街頭匪徒……佢地大部分都係用D工業用機械人,好少打D獅頭鷹果類咁高科技嘅機械人……so師父未必睇得上眼…………

我印象最深兼揾過資料的就係蛋散工業機械人

《河湟有感》司空圖

零式都係唔出MG...

回覆 25# 的帖子

如果套真人版收得你荒吾出 到時再整d電影版,電視動畫版……一大堆

不過前提是,熱潮再臨

之前的MG,基本上是用動畫電影版第3集的風帶起來的。
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 22# 的帖子

出自衛隊打的,是那隻鐳射眼“幽靈式“,而鷹頭獅則是去“踩“自衛隊演習的場。

題外話,個人覺得電影動畫版第2集,會比較符合so師父的口味。
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

27 12
發新話題