發新話題

扮下野...XD

大大你有正相...小弟更係有與趣...

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 6-2-2007 18:12 發表
大大你有正相...小弟更係有與趣...

May be you can cosplay that look in the above pictures.

嘩~~正啦~~總於整曬~!!真系得ar!

我地tata都全速前進緊~~希望3月前攪掂~!
甘到時同你打又有new look~!yeah!

師兄,你全身既野(唔計槍,hat&對講雞)幾多$?

Great collection and Good looking G36K!!

look daxn good!!!

我都想買套德軍來威威呀 !
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

個headset好型丫

回覆 #17 AJM 的帖子

首先要買果個"鎚仔"先...
p.s.件overall同KSK果件唔同樣.....又搵搵先...

p.s.2 呢班人我睇有書話佢地係KSK...又有話係Ks (Kampfschwimmer)...d網又話SEKM.....

引用:
原帖由 cle 於 6-2-2007 19:09 發表
嘩~~正啦~~總於整曬~!!真系得ar!

我地tata都全速前進緊~~希望3月前攪掂~!
甘到時同你打又有new look~!yeah!
等埋你地就有得"聯合行動"啦.....
(軸心國再一次合作... )

回覆 #21 6呎4 的帖子

my G36K just for 遠觀......(仲要好遠果隻)

引用:
原帖由 a310 於 6-2-2007 19:28 發表
師兄,你全身既野(唔計槍,hat&對講雞)幾多$?
唔係好貴的...真品來說....係搵果下煩d....
引用:
原帖由 qkraymond 於 6-2-2007 22:03 發表
我都想買套德軍來威威呀 !
德佬入門平了很多lor....買來玩下/玩多個國家都抵呀...

引用:
原帖由 learngod86 於 7-2-2007 01:48 發表
首先要買果個"鎚仔"先...
p.s.件overall同KSK果件唔同樣.....又搵搵先...

p.s.2 呢班人我睇有書話佢地係KSK...又有話係Ks (Kampfschwimmer)...d網又話SEKM.....
佢地肯定係SEKM (SpezialeEinsatz Marine or Special Navy Detachment)唔係KSK或Kampfschwimmer

但KSK同SEKM有好緊密來從,佢地好多時一齊做野。SEKM成立2003年under command of Navy Commander.

引用:
原帖由 learngod86 於 7-2-2007 01:57 發表

唔係好貴的...真品來說....係搵果下煩d....

德佬入門平了很多lor....買來玩下/玩多個國家都抵呀...
咁耐有無揾倒頂AM95呢?

發新話題