發新話題

扮下野...XD

回覆 #1 learngod86 的帖子

果然夠pro & 發燒
本來無一物, 何處惹塵埃

yeah 張文慈

引用:
原帖由 忽必烈 於 7-2-2007 05:32 發表
yeah 張文慈
??????????????
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 AJM 於 7-2-2007 02:44 發表

咁耐有無揾倒頂AM95呢?
要揾錢先呢...x!!

頂05好似好正咁...又話輕左又話用長槍方便左...最正見張相用9mm打落去都只係凹一面...支9mm當堂變左玩具...
同埋AM95好似停左產喎...禁咪遲d响二手市場...
(始終AM95好國家都有用...係好吸引既..... )

p.s.話時話...你果頂係AM95定U95?

學神 born to sleep...

個Headset係咪52s專用架~~~~~

有邊度有呀~~
thx

引用:
原帖由 learngod86 於 7-2-2007 11:59 發表

要揾錢先呢...x!!

頂05好似好正咁...又話輕左又話用長槍方便左...最正見張相用9mm打落去都只係凹一面...支9mm當堂變左玩具...
(始終A ...

係咪好似呢張相咁呀?

引用:
原帖由 learngod86 於 7-2-2007 11:59 發表

要揾錢先呢...x!!

(始終A ...
AM95無停產,•暫時二手市場無望。

因為05款個外型細咗,同ear defender部份設計改咗一體成形,應該會輕咗。

個05款同AM95款差唔多係一隻Panerai Luminor Power Reserve咁嘅價錢,買盔好定買錶好!?!?

learngod86兄:

你對巳下呢個look有無興趣?

回覆 #39 AJM 的帖子

ofcoz la.....
呢d野慢慢來........
(定你有好路數 )

回覆 #35 Kennis 的帖子

你好!
52A/52S/52SL都要改頭的.......
師兄都玩德軍的?

引用:
原帖由 learngod86 於 7-2-2007 14:05 發表
ofcoz la.....
呢d野慢慢來........
(定你有好路數 )
慢慢來享受過中快樂,好滿足。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 learngod86 於 7-2-2007 01:57 發表

唔係好貴的...真品來說....係搵果下煩d....

德佬入門平了很多lor....買來玩下/玩多個國家都抵呀...
咁就係呀 ! 不過最基本要買d 咩先似樣呢
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

引用:
原帖由 learngod86 於 7-2-2007 01:50 發表

等埋你地就有得"聯合行動"啦.....
(軸心國再一次合作... )
其實都幾邪惡軸心國 lor~!

你又週圍毒人.....

而我有個frd又比tata毒到~!佢可能会加入~

回覆 #41 learngod86 的帖子

是的~~~~~
我就係想找52s的headset~~~
同埋你件vest好新咁喎~~~~買完返黎駛唔駛整
都想整返件~~~~where can buy~~

我個fd都有件,但係佢買完之後返黎要整返d魔術貼

發新話題