16 12
發新話題

扮下野...XD

Good collection.

我都好鍾意德佬,但我只係喜歡GSG 9套最新裝備,個頭盔好.....Q貴呀! 其它G9裝備唔係大問題,但花咗唔少精神同時間四處揾。

引用:
原帖由 learngod86 於 6-2-2007 17:27 發表
AM95?
你唔係有咩?
GSG 9換咗新款成年啦!

新款無咁大個,輕便啲。

引用:
原帖由 learngod86 於 6-2-2007 17:39 發表
可惜我連AM95都得個睇字....
New model of GSG 9 helmet. 最正就係G9都用STS AN/PVS-21 NVG.

引用:
原帖由 learngod86 於 6-2-2007 17:50 發表

唔使問國防部都派比d兵用啦...差佬都用...
無乜留意KSK動向,GSG 9自己有own budget去採購裝備,佢地部門細可以用最靚同最貴嘅野。

我有德佬SEKM啲相片,你有興趣嗎?

引用:
原帖由 learngod86 於 6-2-2007 18:12 發表
大大你有正相...小弟更係有與趣...

May be you can cosplay that look in the above pictures.

引用:
原帖由 learngod86 於 7-2-2007 01:48 發表
首先要買果個"鎚仔"先...
p.s.件overall同KSK果件唔同樣.....又搵搵先...

p.s.2 呢班人我睇有書話佢地係KSK...又有話係Ks (Kampfschwimmer)...d網又話SEKM.....
佢地肯定係SEKM (SpezialeEinsatz Marine or Special Navy Detachment)唔係KSK或Kampfschwimmer

但KSK同SEKM有好緊密來從,佢地好多時一齊做野。SEKM成立2003年under command of Navy Commander.

引用:
原帖由 learngod86 於 7-2-2007 01:57 發表

唔係好貴的...真品來說....係搵果下煩d....

德佬入門平了很多lor....買來玩下/玩多個國家都抵呀...
咁耐有無揾倒頂AM95呢?

引用:
原帖由 learngod86 於 7-2-2007 11:59 發表

要揾錢先呢...x!!

頂05好似好正咁...又話輕左又話用長槍方便左...最正見張相用9mm打落去都只係凹一面...支9mm當堂變左玩具...
同埋AM95好似停左產喎...禁咪遲d响二手市場...
(始終A ...

係咪好似呢張相咁呀?

引用:
原帖由 learngod86 於 7-2-2007 11:59 發表

要揾錢先呢...x!!

頂05好似好正咁...又話輕左又話用長槍方便左...最正見張相用9mm打落去都只係凹一面...支9mm當堂變左玩具...
同埋AM95好似停左產喎...禁咪遲d响二手市場...
(始終A ...
AM95無停產,•暫時二手市場無望。

因為05款個外型細咗,同ear defender部份設計改咗一體成形,應該會輕咗。

個05款同AM95款差唔多係一隻Panerai Luminor Power Reserve咁嘅價錢,買盔好定買錶好!?!?

learngod86兄:

你對巳下呢個look有無興趣?

引用:
原帖由 learngod86 於 7-2-2007 14:05 發表
ofcoz la.....
呢d野慢慢來........
(定你有好路數 )
慢慢來享受過中快樂,好滿足。
先撩者賤,打死無怨。

16 12
發新話題