22 12
發新話題

老馬枝UZI個波箱全點?

老馬枝UZI個波箱全點?

UZI – 以色列名槍,但亦是MARUI最失敗的一支電槍。此槍的波箱設計比較獨特,是一個有後坐力的設計。也正因這樣此槍的維修比較麻煩。因此不多人購買此槍。UZI有40發原裝甲和220鏈甲(需另購)。

上面話個波箱有後坐力~咁9竟係點~我對呢枝槍有d興趣~同埋佢安唔安到苗準同燈果d野+?

引用:
原帖由 skydogdog 於 11-1-2007 15:02 發表
UZI – 以色列名槍,但亦是MARUI最失敗的一支電槍。此槍的波箱設計比較獨特,是一個有後坐力的設計。也正因這樣此槍的維修比較麻煩。因此不多人購買此槍。UZI有40發原裝甲和220鏈甲(需另購)。

上面話個波箱有 ...
後座力??未聽過........但個波箱末見過人整得好,

新手指「難」話o既~我都5g
想學d戲入面d人雙手楂住兩枝UZI...型!

但停產左九年la..........都幾難買到
加上市面上冇零件,壞左冇得整
不如買支用gas的吧!

引用:
原帖由 skydogdog 於 11-1-2007 15:02 發表

上面話個波箱有 ...
佢所謂後座力係因為個泵拍係向後推而非一般AEG向前 而產生。同 GAS- BLOWBACK既後座力係兩回事。

引用:
原帖由 亞龍 於 11-1-2007 15:22 發表
但停產左九年la..........都幾難買到
加上市面上冇零件,壞左冇得整
不如買支用gas的吧!
UZI停左產??仲有得賣喎~

引用:
原帖由 Legionee 於 11-1-2007 21:34 發表

佢所謂後座力係因為個泵拍係向後推而非一般AEG向前 而產生。同 GAS- BLOWBACK既後座力係兩回事。
系~所以D parts唔同其他馬仔AEG,又膠波箱,以前小弟有支拆散左,又買唔到Parts無心機砌返~成袋賣左比人!!都系勸果位師兄算罷啦~不如兩支K仔一樣咁型!!馬仔UZI買黎擺下好喇~~

新鎗冇得頂, 壞咗冇得整......
(除非有parts)
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 11-1-2007 22:03 發表
新鎗冇得頂, 壞咗冇得整......
(除非有parts)
唔怕~馬仔槍用黎打老原都打得幾耐下~有幾萬飛壽命!橫掂千鬆DD一於壞左買過支~!![]

[] 或者買呢支~~~ 據聞呢支係 marui個支既 photo type! 不過比人地搶先推出.......

呢支一早絕版啦~佢隻匣又掹又插咁...

引用:
原帖由 bravohk 於 11-1-2007 22:15 發表

唔怕~馬仔槍用黎打老原都打得幾耐下~有幾萬飛壽命!橫掂千鬆DD一於壞左買過支~!!
仲有得賣咩?

回復 #10 Legionee 的帖子

MKK....古董[]

引用:
原帖由 14692 於 11-1-2007 22:31 發表

仲有得賣咩?
有喎~[]限量版AKU,Mp5Navy都復活左啦~

引用:
原帖由 bravohk 於 11-1-2007 22:43 發表

有喎~
倉底?

22 12
發新話題