發新話題

[VFC] 最近GBB 玩具 mp5 PDW, GHK...

GHK M4邊到仲有?!

引用:
原帖由 samsonco 於 22-7-2014 12:40 發表
, 你個身有冇比個接柄磨花左?
暫時冇

回 beemixbee ,
1,你試下鬆開個火帽先再入個navy帽就知咩事
2,鬆開個細火帽, 就入navy 帽, 入前開扣, 到最入先lock 扣再一次個鈕上就得 (加隻oring 係外管牙先鈕上會實d)

我之前冇玩過mp5 + navy 帽, 都攪錯 真低b

你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 19-7-2014 01:53 發表
We m14 ^^
M14..攞嚟比我玩吓先..

引用:
原帖由 聶風 於 24-7-2014 18:34 發表

M14..攞嚟比我玩吓先..
你真識食^^
支K PDW 加屍魔後...

附件

24-7-2014 20:01

引用:
原帖由 怒人甲 於 23-7-2014 15:57 發表

暫時冇

回 beemixbee ,
1,你試下鬆開個火帽先再入個navy帽就知咩事
2,鬆開個細火帽, 就入navy 帽, 入前開扣, 到最入先lock 扣再一次個鈕上就得 (加隻oring 係外管牙先鈕上會實d)

我之前冇玩過mp5 + navy  ...
其實應該真係唔太難:但就真係唔知點解之前電槍MP5無問題但呢次居然點裝都裝唔到(lug頂住個扣)

我都裝唔到

Neither do i 😳

引用:
原帖由 b9296 於 27-7-2014 10:56 發表

其實應該真係唔太難:但就真係唔知點解之前電槍MP5無問題但呢次居然點裝都裝唔到(lug頂住個扣)

個Lock lever 入過火咀個幾個三角位再轉岩位置先lock 到,仲有,navy 帽入面有隻o ring 要拎走佢

引用:
原帖由 怒人甲 於 27-7-2014 23:09 發表

個Lock lever 入過火咀個幾個三角位再轉岩位置先lock 到,仲有,navy 帽入面有隻o ring 要拎走佢
Tks C-Hing!O-Ring已經挑出嚟但係入左三角位後都係轉唔到 ...

有/無裝螺絲帽都已經試過但個flash hider過咗三角位後就真係點轉都轉唔到

附件

27-7-2014 23:45

27-7-2014 23:45

之前有支TM MP5A5(日本警察仕樣:選擇鈕有假三連發兼送膠flash hider):雖然係膠既但係結構上一模一樣而一裝就得...就係唔明點解呢次咁難

請問樓主M4上面枝嘅係咩牌子?
我上網搜圖有人仲有枝金色

Got it....the O-ring indeed has to be removed.

Thanks alot CHing.

終於誤打誤撞之下裝得上:真係~邪 ...

幾支都好正~

發新話題