發新話題

比著你,你仲會唔會去馬

追,青春嚟呀!
你話個fd已經想熔左你,即係佢都知啲啲。既然大家一齊起步就最公平,如果個fd咁都要埋怨,就係佢小氣。
http://m.youtube.com/watch?v=zHBsNpDLT_Q
---
我做緊咩!點解會成晚玩憤怒鳥賽車,都唔入嚟守望住心情告解亭。好多迷途兄弟需要我指引。

人細鬼大講咩正經唔正經。
輕輕鬆鬆去約人就可以。
---
追人要主動。

”衣着不能不修邊幅,牛仔褲及短褲是大忌。“
牛仔褲。。。老虎確實是唔喜歡牛仔褲的。

要睇咁係睇戰神海格力斯,底比斯聖軍,軍人熱血,男人浪漫。

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-7-2014 20:54 發表

我都覺得yo女容易,但要發展落去就難
Yo女係主要睇外表,睇果一刻既膽量,呢個我冇問題
比女仔yo都試過,只係我份人愛理不理,錯失良機

發展落去,就要睇個人話題夠唔夠,夠唔夠細心,經驗足唔足
成也timing ...
女仔話AA制就AA制,唔好爭住畀錢。
送人返屋企都係,話唔駛送就唔好送。
呢兩樣件事都足以致命。

第一次約會無需急進,亦無需急於表現,免得做成反效果。大家都是彼此摸索中,節奏慢點會比急進好。第一二步行得太快,你會為行第三步感到辛苦。

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-7-2014 21:33 發表

追你就追啦, 成個女人咁...
又呢又路..
係樂極忘形。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-7-2014 00:24 發表

我吾係叫我朋友
可憐的蘇師傅,這麼遠那麼近。

是誰在對岸 露台上對望
互傳著渴望 你熄燈我點煙
隔住塊玻璃 隔住個都市
自言自語地 共你在熱戀
在池袋碰面 在南極碰面
或其實根本 在這大樓裡面
但是每一天 當我在左轉
你便行向右 終不會遇見

http://m.youtube.com/watch?v=b1nA8J8RR1s

黛芙妮中咗厭惡愛情的黑鉛箭。
丘比特有兩支箭,一支愛情金箭,一支令人生恨鉛箭。(參考月桂樹故事)
故事概要係阿波羅死追黛芙妮,迫到黛芙妮無路可走最後要變成月桂樹避開阿波羅。
---
喺心理上女人就係咁,每天渴望愛情,到愛情來了又突然的恐懼愛情變成避走愛情,女人就是這樣的動物。故事結尾是黛芙妮感受到阿波羅對她的愛,重燃愛火,愛情的高溫將鉛箭溶化。
---
故事講完,自己參考一下,你會迫死女人先,還是溶解鉛箭先,無人會答到你。
---
黛芙妮好像是阿波羅的初戀,每個愛情初哥都是這樣吧。

發新話題