發新話題

[VFC] 今日準備入VFC HK416C ( 2014 ASIA EDITION )

幾好吖,vfc 416正野!有品味^^
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 815001 於 31-7-2014 00:21 發表
又無工具,更無經驗

唔錯  係咪2014版呢?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 815001 於 31-7-2014 11:04 發表
對2014版
點check呢?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

SLOW兄都想要?
引用:
原帖由 2slow 於 31-7-2014 11:12 發表

點check呢?

好正呀支嘢!! 我以前唔鍾意416系列..但依家愈睇愈靚...
引用:
原帖由 815001 於 30-7-2014 23:43 發表
最後係佢!

HOW MUCH?

引用:
原帖由 815001 於 31-7-2014 12:25 發表

2013版,mag catch, trigger disconnector, trigger and  selector are not steel.
2014版 trigger disconnector and hammer are steel
2014版跟唔跟reinforced bolt?

發新話題