發新話題

[VFC] 今日準備入VFC HK416C ( 2014 ASIA EDITION )

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 31-7-2014 13:04 發表
SLOW兄都想要?

未曾有過女火金的M4系
可能因為佢既口啤一般
依家都出左幾個version應該可以試下喇掛...

仲有417都想要...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

買啦!買啦!正呀!
引用:
原帖由 2slow 於 31-7-2014 14:26 發表

未曾有過女火金的M4系
可能因為佢既口啤一般
依家都出左幾個version應該可以試下喇掛...

仲有417都想要...

自己買隻鏈匣改
M14愛好者

Guns don't shoot people,people shoot people.

引用:
原帖由 815001 於 31-7-2014 21:56 發表

你意思係現在416匣不是for416而是for 其他?
h&k自家製,416/ar15都用到.

vfc電槍:

引用:
原帖由 815001 於 31-7-2014 17:59 發表

同佢e個一樣款 http://www.wgcshop.com/wgc2008/m ... m=VFC-PT-VG23CLR021
鋼hammer+reinforced bolt都係2750...

如果有早知,唔衝g&p

引用:
原帖由 815001 於 31-7-2014 12:25 發表

2013版,mag catch, trigger disconnector, trigger and  selector are not steel.
2014版 trigger disconnector and hammer are steel
師兄,你枝2014版,trigger真係鋼造?
唔好意思,真心想問清楚,thanks.

2014 trigger , mag catch仍是亞鉛

Hammer & sear係鋼
雞係亞鉛我覺得無所謂
你唔會扣斷掛
M14愛好者

Guns don't shoot people,people shoot people.

2750???  邊間?
引用:
原帖由 Stig 於 31-7-2014 23:08 發表

鋼hammer+reinforced bolt都係2750...

如果有早知,唔衝g&p

引用:
原帖由 815001 於 1-8-2014 08:46 發表
請問人男手上工具去邊買,還是用手就開到?

呢件工具槍街周圍都有啦...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 1-8-2014 09:11 發表
2750???  邊間?
今晚出槍街lor

發新話題