發新話題

[VFC] 請教VFC 2J Mp7降火

引用:
原帖由 tf141 於 7-8-2014 08:45 發表

會唔會買錯左KWA ?
我都買埋vfc匣,插得入

各位師兄枝mp7隻匣要入幾多秒,冼唔冼話幾多度,斜斜地入?thx

冇分角度,入幾多秒自己鍾意啦,入爆都唔會太硬打唔到
另外師兄,你可否有啲實在証據,顯示你支係VFC MP7同埋原裝已經有近1.9J?大家都好想見識一下

個朋友係明搶買又係咁wor,減力上YouTube睇dgwork la
M14愛好者

Guns don't shoot people,people shoot people.

引用:
原帖由 2slow 於 7-8-2014 09:14 發表
唔會買錯掛, 大大個盒有牌子喎
所有umarax 授權玩具,盒上都唔會有牌子

我嗰枝無咁大力喎

引用:
原帖由 matthong 於 7-8-2014 12:00 發表
冇分角度,入幾多秒自己鍾意啦,入爆都唔會太硬打唔到
另外師兄,你可否有啲實在証據,顯示你支係VFC MP7同埋原裝已經有近1.9J?大家都好想見識一下
可能我買中槍王,枝mp7前幾日買,新一水?我果枝編號係164-140xxx
,啱啱check過,全原裝(吉打green gas,ksc 0.25g),第一槍1.98j,第二槍就2j, 下星期落槍街搵槍鋪降一降火;VFC MP7特有既白字

附件

7-8-2014 17:21

引用:
原帖由 ARX-160 於 7-8-2014 17:12 發表

可能我買中槍王,枝mp7前幾日買,新一水?我果枝編號係164-140xxx
,啱啱check過,全原裝(吉打green gas,ksc 0.25g),第一槍1.98j,第二槍就2j, 下星期落槍街搵槍鋪降一降火;VFC MP7特有 ...
係咪我錯覺?
我覺得你個後SIGHT好似特別細....
不如比份BOLT GE相睇睇?

張力水圖收返埋啦

引用:
原帖由 4jai 於 8-8-2014 00:59 發表

係咪我錯覺?

張力水圖收返埋啦
但係從佢個後西睇又真係vfc版本喎……

加埋hungrygun滅聲咪

引用:
原帖由 4jai 於 8-8-2014 00:59 發表

係咪我錯覺?

張力水圖收返埋啦
多謝提醒,已收

回覆 1# 的帖子

明gun好似有隻係歐洲版,係咪買左果支,所以咁大力?

Ching, 咁有冇唔夠氣打曬成匣?入一次氣可以打幾匣呢?

我前個星期去REDALXXT 打, 試槍都係1.2-1.3, 我枝係VFC MP7 NAVY

發新話題