發新話題

[VFC] 請教VFC 2J Mp7降火

請教VFC 2J Mp7降火

小弟枝Mp7,今日check一check焦耳,大約係1.7-2J   (KSC 0.25g,吉打氣)

想降到1.2-1.4有咩方法?134A又推唔到bolt

同埋想請教下入氣大約要幾秒?

感謝

我尋日拎去打cqb,check焦到2j,職員同我對望,之後

Wgc個webside有冇減力飛標架?

Ps我枝mp7購自名槍

引用:
原帖由 4jai 於 6-8-2014 12:57 發表
睇清楚用嘅彈同埋機上面標示係咪一樣先?
機報大左數會大力好多

我果支係wgc買
webside有的
Set好曬0.25g ,總之唔好貪平,係番wgc買啦

引用:
原帖由 jyannu 於 6-8-2014 16:28 發表
下,嗰陣名槍反而貴100喎,有冇搞錯買咗kwa先(笑)
明槍1830,wgc 1930

引用:
原帖由 tf141 於 7-8-2014 08:45 發表

會唔會買錯左KWA ?
我都買埋vfc匣,插得入

各位師兄枝mp7隻匣要入幾多秒,冼唔冼話幾多度,斜斜地入?thx

引用:
原帖由 matthong 於 7-8-2014 12:00 發表
冇分角度,入幾多秒自己鍾意啦,入爆都唔會太硬打唔到
另外師兄,你可否有啲實在証據,顯示你支係VFC MP7同埋原裝已經有近1.9J?大家都好想見識一下
可能我買中槍王,枝mp7前幾日買,新一水?我果枝編號係164-140xxx
,啱啱check過,全原裝(吉打green gas,ksc 0.25g),第一槍1.98j,第二槍就2j, 下星期落槍街搵槍鋪降一降火;VFC MP7特有既白字

附件

7-8-2014 17:21

引用:
原帖由 4jai 於 8-8-2014 00:59 發表

係咪我錯覺?
我覺得你個後SIGHT好似特別細....
不如比份BOLT GE相睇睇?

張力水圖收返埋啦
多謝提醒,已收

發新話題