26 12
發新話題

Red Dot

Red Dot

自從貼左兩支M4 GBB, 有好幾個師兄PM問我上面兩支Red Dot咩來頭, 我喺道同大家介紹下. 其實呢兩支Red Dot喺上海一間專做真槍鏡嘅公司-SC Vector Optics所出品, 佢地專做外國生意, 係年幾前有次無意中喺網上發現, 第一次買左支M2款, 用到今時今日都無走點無自動熄燈, 鏡連運費都係幾舊水, 可謂玩具價錢買真品. 由於太好用, 早兩三個月再入多支T1款, 一樣防震, 一樣有红綠點, 仲有QD Mount, 正

附件

DSC_0717_大小 .JPG (59.21 KB)

19-8-2014 22:14

DSC_0717_大小 .JPG

DSC_0716_大小 .JPG (50.39 KB)

DSC_0716_大小 .JPG

DSC_0715_大小 .JPG (65.22 KB)

DSC_0715_大小 .JPG

DSC_0714_大小 .JPG (63.89 KB)

DSC_0714_大小 .JPG

DSC_0713_大小 .JPG (56.33 KB)

DSC_0713_大小 .JPG

DSC_0712_大小 .JPG (63.83 KB)

DSC_0712_大小 .JPG

DSC_0711_大小 .JPG (66.29 KB)

DSC_0711_大小 .JPG

DSC_0709_大小 .JPG (58.95 KB)

DSC_0709_大小 .JPG

DSC_0708_大小 .JPG (60.66 KB)

DSC_0708_大小 .JPG

DSC_0706_大小 .JPG (56 KB)

DSC_0706_大小 .JPG

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 1# 的帖子

正喎jacko 兄,可以pm我訂購方法嗎?謝謝!

引用:
原帖由 poloyau 於 19-8-2014 22:23 發表
正喎jacko 兄,可以pm我訂購方法嗎?謝謝!
以我所知,槍街好块有賣

有無link?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

支T1好似幾正
請問個底有無好似aimpoint t1果條坑?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-8-2014 22:35 發表
有無link?
用個名search下就有

引用:
原帖由 sam524 於 19-8-2014 22:35 發表
支T1好似幾正
請問個底有無好似aimpoint t1果條坑?
有,但我試過用其他mount螺絲位唔啱

引用:
原帖由 jacko 於 19-8-2014 22:39 發表
有,但我試過用其他mount螺絲位唔啱
仲諗住可以用黎上條mid-west頂骨
開坑就易 開螺絲難

回覆 6# 的帖子

佢個web 都好pro 吓喎, 請問係咪登記左先睇到價銭?

引用:
原帖由 poloyau 於 19-8-2014 22:50 發表
佢個web 都好pro 吓喎, 請問係咪登記左先睇到價銭?
要Send email去問,但如果唔趕用可以等下,間廠同我講香港有舖入左,近排見街

回覆 10# 的帖子

多謝jacko 兄指教!

引用:
原帖由 jyannu 於 20-8-2014 09:29 發表
槍街已經有售,多謝Jacko報告~
我都check到啦,"射手"入左

仲平過helosun

引用:
原帖由 mashymre 於 21-8-2014 20:59 發表
仲平過helosun
其實買支T1款之前都有諗過買holosun, 最後都係揀左T1款, 除價錢外, 最主要原因係我信唔過holosun嘅電子式設計............

26 12
發新話題