發新話題

[VFC] 入手416煩惱

入手416煩惱

小弟想入手416c但係想問下師兄GP果支,vfc,We三支边支好同埋分別咩價位?
打CQB吾該各位師兄

我自己就簡左WE 888C,但唔夠像真,不過勝在打得夠爽

我都係we88c, 自己刻印,爽打冇顧忌,十幾場冇病痛,好過VFC提心吊膽。

附件

23-8-2014 11:34

Gp果支OK嗎?

回覆 4# 的帖子

gp 嘅死症係個bolt 脆仆仆,vfc recoil 吾順……不過我會買gp改返用vfc bolt. 咁就一天都光哂……

請問要VFC BOLT 上G&P要修嗎?THX

888C個上身脆扑扑,會係相對短時間內爛。前牙,後pin耳仔。係三軍買個上身好似3百左右。系統係好順。
不過追求質感,像真,外管,平時係屋企觸摸FF,VFC 的416C完勝,2014版有鋼火控,又有新的強氣化匣會出。係我的抉擇。

小弟就G&p嗰支,自己改條RA Tech 鋼bolt 一勞永日

https://www.youtube.com/watch?v=q9w2cWx0P7M

附件

24-8-2014 01:07

2014版要幾$?師兄吾該

Umarx 呢? 點睇, 我都想慢慢轉 GBB , 但 AEG 維修上, 比較 GBB , 邊樣化算呢 ?

引用:
原帖由 Shan10 於 4-9-2014 11:54 PM 發表
Umarx 呢? 點睇, 我都想慢慢轉 GBB , 但 AEG 維修上, 比較 GBB , 邊樣化算呢 ?
感覺上GBB較易維修,料都算平

回覆 8# 的帖子

請問大哥是如何改知短bolt㗎呢?

發新話題