發新話題

M4全面開幕日 - 給各位朋友的邀請信

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-9-2014 16:30 發表
職員即刻除對襪入D BB彈比你做沙包……
多谢夾盛惠晒....

happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 15-9-2014 15:58 發表
30M位置仲有鏡頭影住個靶,睇到中吾中,構思好好 唔洗下下用望逗遠鏡。。。不過如果支鏡頭再清D或再zoom得近D會再好D。。遲D有冇沙包墊槍呢。。。。?有就更好!

HAPPY SHOOTING!
唔夠清咩
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 15-9-2014 16:55 發表

唔夠清咩
哈勃咁清
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 jacko 於 15-9-2014 16:55 發表

唔夠清咩
軍姨老花

引用:
原帖由 tango1997 於 15-9-2014 17:05 發表

軍姨老花
好果用於平頭”談冠仔"就好足够, 若BB豆的话...刀係ZOOM近少少好D...

happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-9-2014 11:36 發表
無風,全條靶道有冷氣,可以卧射,坐係到射,企係到射

可以自己換靶紙,有得熄燈,有得叫人,5m,10m,15m,20m,25m,30m任set

即係試彈道都得,較槍整槍有workshop

缺點: ...
我中意四隻大BALL短裙黑C妹妺仔一齊人字型卧射.......

電動靶任你撼番泥睇,係我就玩到佢殘為止

我諗緊有D乜"杰"作係要上去先DIY到

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 rho837 於 15-9-2014 17:44 發表

我中意四隻大BALL短裙黑C妹妺仔一齊人字型卧射.......
媽媽話好孩子不要貪心,禾要兩個吹下算了

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-9-2014 17:49 發表

媽媽話好孩子不要貪心,禾要兩個吹下算了
2個吹汽蛙蛙?

引用:
原帖由 tango1997 於 15-9-2014 17:56 發表

2個吹汽蛙蛙?
吾係白金卡鄱吾駛咁呀?!

《河湟有感》司空圖

開心死朕

http://youtu.be/FCeQ7qMe_70?list=UUlVFm5ffA3mkVbyRqR0y94Q

咦!你個日有泡頭咩?!

《河湟有感》司空圖

段野個fd的,見倒都濕濕地了

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-9-2014 11:23 發表

吹水集中營盃
簡稱『水盃』 ~

引用:
原帖由 gtoray 於 15-9-2014 11:00 發表

梗係紅狼或EA盃啦
可以sponsor獎品嘛
一齊搞。。。叫亞紅盃

發新話題