發新話題

M4全面開幕日 - 給各位朋友的邀請信

吾係紅A盃咩?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

idpa場嘛

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 於 16-9-2014 04:11 發表
根據消失人士報道話裡面仲有個AREA SET左個STAGE黎比大家試玩
報告隊長!果日我打stage最快6:31!!!!!!!

個stage位好正,三面牆都係透明,可以望到入面朋友點樣打個stage!
唔洗係後面裝下裝下咁

引用:
原帖由 於 16-9-2014 04:11 發表
根據消失人士報道話裡面仲有個AREA SET左個STAGE黎比大家試玩
濕ed
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 MK~ 於 16-9-2014 11:46 發表

報告隊長!果日我打stage最快6:31!!!!!!!

個stage位好正,三面牆都係透明,可以望到入面朋友點樣打個stage!
唔洗係後面裝下裝下咁
禾7秒03。。。。 。。。禾要挑你機

我新手打,第一次11秒,第二次9秒…係幾好玩ge

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-9-2014 13:12 發表
我新手打,第一次11秒,第二次9秒…係幾好玩ge
你會睇到時間。。。越打越快。。。透過練習。。。提升自己既射擊速度。。。掌握射擊竅門

等你tune好我支私火玩具! 我就tilt你基基!

引用:
原帖由 tango1997 於 16-9-2014 14:18 發表

你會睇到時間。。。越打越快。。。透過練習。。。提升自己既射擊速度。。。掌握射擊竅門

《河湟有感》司空圖

係喎,不如搞fast draw比賽.

計時器bee一聲,拔槍打白牌,計時器就有秒數了

嚴禁IPSC槍袋

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-9-2014 15:31 發表

挑。。。唔岩咩?。。。唔通透過天才波牙

引用:
原帖由 tango1997 於 16-9-2014 16:11 發表

挑。。。唔岩咩?。。。唔通透過天才波牙
挑。。。石黑龍呀?。。。練功打坐吾駛租場錢呀

話時話,租場幾錢?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-9-2014 16:35 發表

話時話,租場幾錢?
等佢地公佈

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-9-2014 16:35 發表

話時話,租場幾錢?
有了。。。!
https://m.facebook.com/MFourHK/p ... ype=1&source=49

發新話題