23 12
發新話題

Ps3 destiny上線問題

Ps3 destiny上線問題

買後要怎樣上網?要買點數做會員先可以玩嗎?請有玩嘅師兄解答。謝謝!

PS3應該不用做會員的, 開一個ACCOUNT就OK

我開咗,但隻game係得美版,我登記地區係香港會唔會有問題?煩請解答。感謝!

回覆 3# 的帖子

應該無問題, 我有D GAME係歐版都玩到

感謝師兄解答,隻game出咗十日,問盡身邊所人都唔知,最後上嚟問反而有答案,再講多次唔該!

受到Boar error code影響可能要開個美國PSN load左個patch然後用本來account再入先玩到

引用:
原帖由 khkenny2 於 18-9-2014 15:38 發表
受到Boar error code影響可能要開個美國PSN load左個patch然後用本來account再入先玩到
師兄可否長細教下小弟點先玩到。

用美國psn入destiny, 佢會自動裝晒要果d野, 之後就玩到

引用:
原帖由 Evan 於 18-9-2014 17:24 發表
用美國psn入destiny, 佢會自動裝晒要果d野, 之後就玩到
咁係米要攪返個美國嘅e-mail先用到美國psn?係嘅話有乜方法得到美國地址?會唔會有game店有得比錢代做?煩請解答。唔該師兄!

回覆 9# 的帖子

用任何e-mail都可以申請到美國psn,
而美國地址就上 google 搵美國地址產生器...

引用:
原帖由 Evan 於 18-9-2014 06:04 PM 發表
我用yahoo.com.hk既email都得
地址隨便用澳洲依加個地址換左postcode (我用左Dallas)就搞惦

引用:
原帖由 Evan 於 18-9-2014 18:04 發表
唔該晒

引用:
原帖由 khkenny2 於 18-9-2014 18:07 發表

我用yahoo.com.hk既email都得
地址隨便用澳洲依加個地址換左postcode (我用左Dallas)就搞惦
唔該晒

Cgf果然係人才濟濟,cgf萬歲、萬歲、萬萬歲!多謝解答小弟嘅每位師兄!

我早兩日因為個Boar Code睇左成15分鐘community page先搵到solution
話說PS3版畫質相當失望
可能我要搞搞個output,但吾排除原生就系downgrade左

23 12
發新話題