43 123
發新話題

仆街, 乜野公司黎ga?!

如果冇左"呀樹", 係咪得返"LAU TV" 有賽馬直播?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-1-2015 17:50 發表

救星:你焯人
你超人就是救星!

你掉人只得把聲!

俾著我係圓工! 冇糧出! 為有CUT新聞時段! 轉AV時段! 揾"波大多多奶"曰本敎師教曰文! 一於幫亞視吐氣陽X! 搶翻啲收視!

全日AV攻房!

引用:
原帖由 louisli 於 22-1-2015 21:48 發表

熟架啦喎~
熟到爛,爛到化
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 tango1997 於 22-1-2015 21:40 發表

嘩。。。禾係中女愛好者都頂唔順呀
最近鐘意睇中肥中女。

引用:
原帖由 reniless 於 23-1-2015 08:38 發表

最近鐘意睇中肥中女。
告解..我心目中既超級中女..
係...Kylie Minogue

引用:
原帖由 loveless 於 23-1-2015 09:15 發表

我有屋邨師奶睇就夠。

引用:
原帖由 loveless 於 23-1-2015 09:15 發表

講你都未必信! Elle Macpherson 係我中學同學!

引用:
原帖由 rho837 於 23-1-2015 10:07 發表

講你都未必信! Elle Macpherson 係我中學同學!

九両菜,點解人地D同學咁索!

人讀書禾獨輸

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

想當年EL係飛機場 但勝在對腳長! 人地日曰一早操兩粒鐘游泳.......

之後去選Ms. SWIM SUIT贏第一就出左名! 以後就食明星飯! 一句"睲目女"

《河湟有感》司空圖

搵花花扮李春姬報新聞我相信會多返好多收視
我都唔明點解佢咁發言都仲有可能有投資者肯收購

"痾屎"應該深夜播"XXXX黑哥呀"GA妺鹹片.......

可能會多翻啲收視!

引用:
原帖由 louisli 於 22-1-2015 21:48 發表

熟架啦喎~
選嗰年刀重接受到。。。之後。。。

43 123
發新話題