發新話題

猩猩想上市?

L1A1 !!
唔同L1A1真係廋田??
眼光光~

SLR 唔 Single Shot 邊夠像真!?

一係無新玩意 , 一係就出晒黎...SLR必買!07潮物
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 8-2-2007 17:56 發表
Vintage!!

AW .338, L1A1.......

When will release L7A2/FN MAG/M240.................

引用:
原帖由 queen 於 8-2-2007 22:08 發表

When will release L7A2/FN MAG/M240.................
soon....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 8-2-2007 22:09 發表

soon....
希望

引用:
原帖由 皇家御貓 於 8-2-2007 17:56 發表
07興懷舊嘛

引用:
原帖由 queen 於 8-2-2007 22:08 發表

GPMG.....有啦
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 9-2-2007 05:17 發表

GPMG.....有啦
重有L119A1

119同GPMG出現既話死得人多囉
不過老實講句 會唔會有人認真出返支似樣既L96呢~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 9-2-2007 07:01 發表
119同GPMG出現既話死得人多囉
不過老實講句 會唔會有人認真出返支似樣既L96呢~
** 呱

L1A1....要係英國入定d舊gear啦....
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 9-2-2007 07:33 發表
L1A1....要係英國入定d舊gear啦....
搵堅parts
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 9-2-2007 08:01 發表

搵堅parts
I have handguard only...

發新話題