發新話題

猩猩想上市?

引用:
原帖由 14692 於 12-2-2007 05:28 發表

"アサヒ製のL96です"
乜呢枝係L96咩????
That's the photo copy from UK.Mod

You can see the different.

引用:
原帖由 queen 於 12-2-2007 18:03 發表

乜呢枝係L96咩????
That's the photo copy from UK.Mod
QUEEN爺明鑑, 據個website講係AWP.
L96只不過係枝玩具槍的產品名.
眼光光~

但係最好笑嘅係好多人當枝T96/國狗當係L96............................................
我都懶得講......................

引用:
原帖由 queen 於 13-2-2007 00:19 發表
但係最好笑嘅係好多人當枝T96/國狗當係L96............................................
你都識話係[當]lor...睇開d啦.
唔care的人會係咁宜[當]咗就算, 講究少少嘅米加個腳架, 噴下色, 再唔係加埋個火帽, 整個假九magazine.
鬼叫而家市面上真係冇枝似樣嘅咩, [當]又好, [改]又好, 各適其式姐.
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 13-2-2007 00:37 發表

你都識話係lor...睇開d啦.
唔care的人會係咁宜咗就算, 講究少少嘅米加個腳架, 噴下色, 再唔係加埋個火帽, 整個假九magazine.
鬼叫而家市面上真係冇枝似樣嘅咩, 又好, 又好, 各適其式姐.
咁當然啦, 各有各喜好

引用:
原帖由 queen 於 13-2-2007 00:19 發表
都係玩具槍鎗啫
本來無一物, 何處惹塵埃

本來以為星星會出exactly L96, 可惜果支...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 13-2-2007 11:21 發表
本來以為星星會出exactly L96, 可惜果支...
.308....|)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-2-2007 11:22 發表

.308....|)
早前有新聞話英軍試新狙擊槍都有佢份...

引用:
原帖由 皇家御貓 於 13-2-2007 11:23 發表

早前有新聞話英軍試新狙擊槍都有佢份...
但係好似英軍真係有用wor....

http://www.gun-world.net/britain/AI/aw/awm.htm
叫L115a1?

好似係, 但成日見都係96...

引用:
原帖由 皇家御貓 於 13-2-2007 11:36 發表
好似係, 但成日見都係96...
可能測試下....

但叫得"L"字頭應該已經制式左 !?

應該係制式咗...不過唔知係邊個部隊用...
一般SNIPER好似係用L118A1黎取代以前的L96A1...
眼光光~

大家....好似off哂topic
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題