發新話題

[8掛]豬香港告香港玩家?

簽佢老x! 咩都唔好簽呀! 唔洗理佢地嫁G兄! Support you!  呢間咁既野仲想大人? 我買定花生睇佢點告過對岸呀, 方丈槍廠! 以文入罪? 你當呢度深圳河以北呀?

有太陽,有東方。。。支持太陽從東方升起

回覆 136# 的帖子

support G 兄!

這時候,默默支持g兄是最好的做法。

原來只會去買15減壹樓買零件,我想信以後都是…

以前都無打這個牌,以後亦不用想

我不會参與或鼓勵別人罷買。部份師兄的言論有過火之處,涉及族群更令我反感,對這樣的大企,太激只會幫倒忙。我無意敵視其支持者,不過懇請他們聆聽其他聲音。

以前未玩過,但對其印象挺不錯。

經此一事,M4的不會買,AK的以後非必要不沾手。

不是產品不好,是牌品不好!付錢時使我想的是顧客付款求氣,抱怨遭剿,乞討求鐃的情景。花這個大錢我不高興!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

我真心係想出左花紅雙糧獎金想買枝GHK AK 加六隻匣玩吓。。。加陣唔鬼買。。。反正唔玩唔會春袋爛。。。

我真心係想買枝GHK AK 74U 加六隻匣玩吓。。。加陣唔鬼買。。反正有人話GHK可能拎啲次貨出黎賣

熊胃冰出沒注意!

引用:
原帖由 saswilliam 於 6-2-2015 09:25 發表
我真心係想買枝GHK AK 74U 加六隻匣玩吓。。。加陣唔鬼買。。反正有人話GHK可能拎啲次貨出黎賣
我會買台灣VVe steet SVD

引用:
原帖由 tokyojoe 於 6-2-2015 09:37 發表
熊胃冰出沒注意!
SOS威廉 = MEU1狗11 = KXXX T ( 豬悲悲驚呀 ) =

紅胃冰同志,敬禮!
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

我會買KSC出果支KTR03加6隻匣

引用:
原帖由 tango1997 於 6-2-2015 09:42 發表

我會買台灣VVe steet SVD
玩過WE 女版,個後助力勁到飛起,不過真係驚果個力撞爆個死人女身,加左個BUFFER 膠係後面

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 5-2-2015 16:21 發表

呢度都有個打手同你一樣英文字頭的,今日都有靜雞雞CAP 呢度的對白圖片去G必必驚麻度貼,正一老鼠 ,果邊個ID 好似叫KXXX HXX,大家講野小心D 啦...
咁我唔理丫...至少就算發生左呢件事, 我對GHK呢間廠出產既PRODUCT都無乜信心上既影響~
佢既產品依然係有需要就會買~

G必必驚麻果度我都有睇住個POST, 其實佢地只係派緊花生隔岸觀火JE, 對此我又無乜所謂既~
我又覺得果度對唔少GBB玩家黎講真係幾HELPFUL既, 至少得到既幫助比論壇快同易~

支持G兄, 唔買豬香港既產品...

本來小弟自PDW起就開始注重"那公司"的產品,
看著它慢慢成長及進步, 其間亦有產品出現過問題,(槍管不舉, 爆尾等等)
但這次的處理手法真是有點模不著頭腦

之前一向有新手求教都二話不說叫他們買豬香港啦, 但現在不會了

最後,  懇請貴公司認真考慮代理及售後方面作出檢討

(申利:自己有兩支PDW, AKM., AK105, HTS)
原本想買豬M4的, 唉~~~~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 stevechau 於 6-2-2015 09:50 發表

咁我唔理丫...至少就算發生左呢件事, 我對GHK呢間廠出產既PRODUCT都無乜信心上既影響~
佢既產品依然係有需要就會買~

G必必驚麻果度我都有睇住個POST, 其實佢地只係派緊花生隔岸觀火JE, 對此我又無乜所謂既 ...
雖然威廉師兄你引用我的對白,本應要回應,但我又好驚比人CAP 圖,
只好講一句: G 牌萬歲,引領國際,敬請繼續支持
加多句:G 必必驚麻的師兄真係超好人,講野又客觀,人又靚仔

大佬唔好出律師信比我OK?

發新話題