發新話題

[8掛]豬香港告香港玩家?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-2-2015 01:11 發表
http://www.arms-cool.net/forum/thread-161762-3-1.html

剛在TAF的FB社團上,看到GHK的空機版測試影片,一開始從空機版槍身前端口去推槍機,跟樓主一樣是推不動槍機。
但緊接著裝上菊花座、槍管,鎖上星狀 ...
搵唔到段片,師兄可否分享一下,謝謝!

一句拿次級品出來販賣就毀你商譽,
就算代理唔理, 件貨係你生產, 係咪都責無旁貸呢?

人地VFC都肯免費同你整,你肯比運費既話

存低斦有圖同文字記錄先,保障自己。

公開聲明和解得了,如果係吾知法律後果下簽左,可能中計。

我睇佢係惟有一條道路走到黒先咁做,告人那刻開始,佢不留餘地比自己了,只能走為了品牌而戰這一步。

也許不一定告,但想分化,各個撃破,鎖定㡬人的真實身份。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

G兄你用公/私家電腦定手機上網出post呀?会唔会你用用吓部電腦行開左有人拎左黎用呀?手機放底左又忘記key lock又比人拎左黎用呀?

引用:
原帖由 F_Fillet 於 6-2-2015 01:34 發表
如果我要民事告人, 第一件事係要知佢乜水, 地址, 向法庭申請俾傳票佢
即係乜都唔知, 就告條鐵

當年白粉報告人"誹謗", 都要先告個forum申請資料, 再搵ISP再查
件事係國外forum發生, 香港法庭好可能根本唔受理.
...
也許想做呢到,正常人都會問過律C先寫。

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 tokyojoe 於 6-2-2015 01:35 發表

搵唔到段片,師兄可否分享一下,謝謝!
師兄你問個邊,我都想睇下佢地點解決實際技術問題。

《河湟有感》司空圖

回覆 122# 的帖子

影片呢家野好死既姐..........

之前都有睇過介紹佢地既 "超強後坐力" 影片, 跟住知道14/F有得試打,
緊係抽時上去親身體驗吓 " 片中個個試一吓就即停? 因為超強後坐力搞到個個都話膊頭好痛喎! "

可惜結果唔知點解? 分開時段前後試左3輪, 但冇一次有人地片中既感覺既

本來想請教吓在場職員點解分別咁大既?
不過最後冇問到, 費事比人話: 你係唔係知覺失調呀! 咁就唔係幾好啦
孤獨失意降臨時, 自願出力好兄弟.
春風得意返來時, 曾經出力變契弟.

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-2-2015 01:54 發表

師兄你問個邊,我都想睇下佢地點解決實際技術問題。
taf 唔知關唔係呢個沙莫龍事

https://www.facebook.com/video.php?v=848068538600240&theater

這片貼在101 大樓的第三頁,當時我質疑過如下:
「如果方便煩請將那段沙漠龍「安裝槍管後變得非常順暢」的片段,
可否把 T 柄拿掉再拍一次?請將槍尾部份也一拼拍攝出來,以證明「本身槍身是把槍膛夾住,但一安裝槍管後所有問題迎刃而解」的主張。
而不是因其他外力影響而讓槍膛「看起來很卡」」

最終post 片者以「4.那是沙漠龍拍的片子,感覺你言下之意有某處是造假或是偷吃還是甚麼,不過我實在看不出來,因為成槍也好空基板也好,新槍出廠前都會卡卡的...,如果此即是你所謂的公差,那就是公差吧..」
作回應,沒下聞,當然沒再拍片。

我份人疑心病,成日覺得d 人做假的

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 gainax 於 6-2-2015 01:26 發表
而家即係點?
你咪問下係咩文件,可否比個copy 你睇左先,大佬你簽約都要知份約寫咩,非不合理要求,
唔比你知咩約叫你上到黎簽先算果d 叫傳燒

順便睇下咩律師行出,幾時簽邊度簽同埋份野你會用黎做咩,問到足先好講下一步。

有時d婆仔比人凶兩凶就嘜都簽左先,識得睇,一定睇警信...

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

粗糙地睇完呢啲"補吏"!

好搞笑! 結論係一定唔會再幫襯"XXX"! 因為一點專業都沒有! 傲慢得來又帶點無知, 無知得來又帶點蠢!

原本想買 " 個 " 一支 之 V V AK !  睇完一點興趣都燒失了!

嬲嬲地就 打 棺 屍 ! 我都好想咁得閒拿幾舊水出封綠屍信! 分分鐘自己扮綠屍出封信就當係石堅去凶狗仁 ....... ! 做玩具揾好多錢啦! 吿人 "誹謗" 唔洗錢既??????? 分分鐘上庭玩兩堂致小洗幾皮野港元啦! 如果由寶㠀告來太平山的話!!!!!!! 天大笑話!

呢單野踢去生果曰布分分鐘有錢收! 等生果放蛇去買件來同其他牌子比較又叫 " 消費者委員會 " 去介入俾啲意見! 分分鐘有其他廠商會出玩具來過比較當賣廣告!

原來少少字眼會搞到咁大單野比人告,我都係去尋找法律意見,唔方便再講野,各位師兄繼續

引用:
原帖由 Dave 於 6-2-2015 02:31 發表

你咪問下係咩文件,可否比個copy 你睇左先,大佬你簽約都要知份約寫咩,非不合理要求,
唔比你知咩約叫你上到黎簽先算果d 叫傳燒

順便睇下咩律師行出,幾時簽邊度簽同埋份野你會用黎做咩,問到足先好講下 ...
老老實實做完苦主,上網呻下都要收律師信,仲要簽悔過書?
老西都唔簽,你簽左隨時當你認罪對方不追究,但係唔排除日後會再追究,或者gxk話唔追,就叫代理追,咁呢封信就你認罪既證據, 而且此例一開日後就各大廠有樣學樣,而且成為案例參考
而家仲玩到座連,以後d討論區執晒佢la,一討論d槍有咩小問題,即刻變誹謗
Gbb都有咁多年小問題都唔少,VVe ,VVa,G標,VFZ,SRZ都無一間比人話到走去告玩家,gxk既氣量今次真係大開眼界
上youtube 搵到好多d人大鬧iphxne既片, 唔知變左鬧gxk會唔會食律師信?

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20120310/00176_019.html

我真係好想知gxk有無本事玩到上刑事

發新話題