19 12
發新話題

[8掛]豬香港告香港玩家?

[8掛]豬香港告香港玩家?

岩岩上台灣論壇睇野
有人話因為之前有香港玩家開post批評豬香港o既鎗
所以要告該香港玩家
究竟發生左咩事?

回覆 2# 的帖子

果邊風頭火勢點問呀-_-
轉頭連我都告埋咪死

回覆 3# 的帖子

我見佢FB好似話出左啦唔係咩?

回覆 8# 的帖子回覆 9# 的帖子

我都唔知咩事-_-"
再上去睇已經比人移左過吹水區~.~"""

回覆 10# 的帖子

因為我見吹水區係講Wargame以外o既野
我先去返一般討論度問咋
Sorry

睇返晒各位C兄D回覆
請問點解各位好似對豬香港感覺好差咁-_-?(依件事之前)
乜佢D野好差ga咩?(我未用/持有過)
但我個FD話佢係GBB最好ga bo

回覆 24# 的帖子

咁離譜!?
咁最後點?
都係當無事發生過???

引用:
原帖由 2slow 於 5-2-2015 15:21 發表

我同你一樣, 真係想象唔到會咁小家
原本想買胸肌版既興致無曬....
依家聽到豬香港都驚
以後千擇萬撢都唔好撢佢
一陣買佢貨仲要比佢告就真係吹帳

引用:
原帖由 fai84 於 5-2-2015 15:40 發表

以前人地講做生意就係食四方飯, 藍絲又好黃絲又好最好死屍都都黎買,而家拋個身出黎愛國,客源又少左一批,唔通愛國真係比你拎上去賣咩, 人地外國客,民主國家多到時有d熱情fans三刻五時幫你宣告天下大肆表揚你愛國,你 ...

又關絲帶咩事

其實我覺得依件事主要係個買家買左件唔係佢expect o既野
之後同店鋪理論又唔受理
咁上網表達下不满姐
但到頭來得唔到正面回應仲要比人告

我本身做開前線工作
平時對D無理取鬧o既客都多
而平心而論今次個買家都唔係果種麻煩客
但倒頭來換來咁o既結果
講真我真係替個買家有D唔值
今時今日邊有人咁做生意GA

講真
以後就算得返佢一間都唔會買佢啦

引用:
原帖由 F_Fillet 於 5-2-2015 16:31 發表

你諗下掛咩絲帶可以通街打人... 定你完全唔知果單野?
唔好拉到政治啦-_-

引用:
原帖由 dickyan28 於 5-2-2015 19:10 發表

綜合而言, 得出結局原來係:
只要唔做佢既消費者, 自然唔怕惹官非啦

本來無一物, 何處惹塵埃?
呢句僤家名語絕對係意味深長
都出律C信告你
原因:唔買我D野

引用:
原帖由 lppl 於 5-2-2015 22:54 發表
點解咁多人一面倒咁撐O固位人兄既?

冇人質疑係佢有問題?

一間廠投資咁多開發產品咁俾你唱, 係事實O既冇話可說, 但係有幾多人真係了解事實真相就話人地間O野店大欺客?

如果D O野真係"佢" 講度咁CHEAP 咁仲有 ...
每一件產品都唔會做到滿足晒全部人o既要求係事實
咁用家反映意見比返產家聽(就算係幾不滿o既反映都好)
都係想產家跟貼佢地o既需求
正面睇姐係比機會你去做大D門生意

但現今居然換黎咁o既下場
簡直過份

引用:
原帖由 F_Fillet 於 6-2-2015 11:01 發表

即係你完全唔知咩事啦. 果單野係某個牌子老細親自做藍屍上街搞事打人, 俾人點晒相
依!?~
我仲以為你講普通藍黃tim
我真係唔知你講果單野喎

19 12
發新話題