16 12
發新話題

正式係打靶仔

過底紙方法好似幾好。。。另外枝鏡個錄影有興趣知點整。。。師兄可否分享一吓。。。謝謝

引用:
原帖由 rho837 於 27-4-2015 15:46 發表
明白!
禾完全唔明。。。

引用:
原帖由 xo8816 於 27-4-2015 15:08 發表
條片主要係用個山狗Cam影住分光鏡整的,我冇手功自己diy...所以print個座出黎組合
最緊要係瞄乜拍乜,完了我多年前o既心願
有個有玩開diy的師兄話其實只需用水喉碼&膠喉就diy倒,十分方便~
http://i.imgur.co ...
師兄條片裡面個靶架D數字掉轉左。。。有無方發反返轉?。。。thx

引用:
原帖由 Dave 於 27-4-2015 18:12 發表

拿而家眼前得一個孔.. 又要分比兩邊.. 咁你就要將個孔... 點樣呢?

咁聰明既人類就發現左一樣新既玩法...

分.... 肛... 鏡....
分肩碎骨爪就聽過。。。分肛鏡。。。未

引用:
原帖由 Dave 於 27-4-2015 18:33 發表

其實UTUBE 發布者可以選擇旋轉影片,RT 90 兩次就得了,不過要等樓主攪
明。。。。但即時睇現場會是沒掉轉嗎?

引用:
原帖由 Dave 於 27-4-2015 18:38 發表

睇番佢個設計,影出黎係已經頭下腳上,由於瞄果陣SHOOTER 望既係瞄準鏡本體,所以望果陣是不會反轉,但隻狗望出黎就反轉左,
設計時為左就位只好咁攪,如果上下反轉MOUNT 隻狗,碌偷虧儀又再長D ( 或者係一開始 ...
。。。唔明。。。我春

引用:
原帖由 xo8816 於 27-4-2015 21:44 發表
我果款分光鏡原理就係槍街早排賣緊果d“了槍鏡”一樣,一邊可反射影像而另一邊就可望穿,咁就可以一路用返自己支鏡黎瞄一路靠佢反射o既境像作拍攝

而因拍緊果邊係鏡面反射o既影像,所以會有左右調轉問題,可用Sof ...
感谢師兄提供教學。。。做福CGF

引用:
原帖由 xo8816 於 30-4-2015 13:40 發表
感謝Dave師兄賞面參加今次牙骹戰

另小弟個舊a/c已開唔返...請之前話參加o既師兄直接call/whatsapp我唔好pm個舊a/c了
。吓。。 。。。你係?。。。

引用:
原帖由 xo8816 於 9-5-2015 03:22 發表
頭先同fd走去偷雞練習o下手力應付過兩日o既立射比賽,打到手都軟埋...各位大佬襯呢兩日舉多d啞鈴喇,唔係到時手軟就pat pat痛

是日趣事:*當中內容含有不雅用語,敬請師兄留意*
https://youtu.be/KGv0bn74KM4
。。。笑死朕。。

有無比人打屎忽?

引用:
原帖由 xo8816 於 10-5-2015 19:25 發表

小弟符碌拎第二,有得fit包尾兩個個籮友
fit幾多野?。。。。

引用:
原帖由 Dave 於 10-5-2015 19:37 發表
先講結果,冠軍人馬支槍係,馬記原裝料vsr10 ,換ka筒改彈弓,pdi 牌平價路線raven 管,紫膠,
連pdi bolt/零雞都唔洗換,已經打得出非常出色的ctc,,,
so... 不是說貴料冇用,但或者可以有種比較全面的解讀。
資料有用。。。亦達到槍友射精交流目的

引用:
原帖由 wing383 於 10-5-2015 22:47 發表
enjoy!!!

在 YouTube 上觀看「fit pat pat」 - https://youtu.be/Zj-XpHrvkik
好似幾好玩。。。一個月一鑊?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-5-2015 23:56 發表
我藉空檔試支APS-1,0.29g,10m單手立射打五蚊雞。打五槍中頭一槍。。。手累不舉。

真係想打譚仔
譚仔記辣左D喎

引用:
原帖由 xo8816 於 11-5-2015 00:00 發表
打靶我諗譚仔會開心好多...但難搵合適場地
其實M4打到的。。。不過如果過jj....比職員發現。。。殺無赦

16 12
發新話題