發新話題

朱香港AR 開箱, 38樓新增影片, 59樓新增成品刻字

引用:
原帖由 rYaN 於 4-5-2015 02:06 發表

我諗8條魚應該唔係LASER掛
8條魚做唔做到cnc或者轆壓d marking落去呢?

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-5-2015 02:11 AM 發表

我之前個MK18 MOD0身去果間到整都係要8條魚,白字LASER另計,
不過聽佢地講係CNC做

引用:
原帖由 rYaN 於 4-5-2015 02:17 發表

我之前個MK18 MOD0身去果間到整都係要8條魚,白字LASER另計,
不過聽佢地講係CNC做
可以pm邊間嗎?跑入?

引用:
原帖由 Jacky02329 於 3-5-2015 10:39 發表
使唔使咁貴呀, 我問有一間做齊BCM深刻雷刻都係4條魚JA WOR
可否PM埋我?

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-5-2015 03:41 AM 發表

可以pm邊間嗎?跑入?
係呀

回覆 13# 的帖子

無事無事,誤會一場,大家以後都係和氣d吹水,玩玩具求爽快姐

其實唔知而家邊到做深刻做得最正? 因見過一d出來效果字體, logo 排位都係麻麻地

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-5-2015 02:11 發表

唔係呀,有d貴既問過都係鐳刻....
CNC應該上千....

引用:
原帖由 gainax 於 4-5-2015 08:20 AM 發表

唔係呀,有d貴既問過都係鐳刻....
CNC應該上千....
下,我個身係cnc喎,都係八舊一面身

回覆 24# 的帖子

咁唔清楚了, 之前有師兄去做鐳刻做深d都要八舊
問過一間做馬仔深刻成套要一K, 鐳刻都5舊...
而家問左FCZ做鐳刻白字,出奇地平, 呢支應該做白字算,遲D搞好貼上黎

引用:
原帖由 rYaN 於 4-5-2015 06:34 發表

係呀
跑入d深刻原來唔係鐳刻行幾次
新技術係指cnc 刻

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-5-2015 02:40 PM 發表

跑入d深刻原來唔係鐳刻行幾次
新技術係指cnc 刻
以我所知,新技術就係cnc
另外照舊都仲有laser深刻,佢話改左個系統,可以打到好深,仲有七折...

引用:
原帖由 gainax 於 4-5-2015 10:34 AM 發表
咁唔清楚了, 之前有師兄去做鐳刻做深d都要八舊
問過一間做馬仔深刻成套要一K, 鐳刻都5舊...
而家問左FCZ做鐳刻白字,出奇地平, 呢支應該做白字算,遲D搞好貼上黎
白字邊到都平啦,大約$50一忽,
豬香港身唔好哂左佢啦做深刻啦

豬香港無MARKING版重有邊度有呀!

我都想搵個無MARK做身呀!

請PM

依家好小GHK M4 PARTS 賣, 想整多條BOLT, 買多個HOP UP 座都難...
你的日子如何,你的力量也必如何

發新話題