發新話題

朱香港AR 開箱, 38樓新增影片, 59樓新增成品刻字

個代理一向都唔足貨GALA~
試下E記搵唔搵到LOR...再唔係咪過台灣訂返黎~

搵就一D都唔難搵...早排先同人執左一大件, 又係砌多SET細力BOLT~

回覆 31# 的帖子

THX, 等我搵下先!
你的日子如何,你的力量也必如何

e何b網有好多內件,但空白身都係未有散賣 ,始終有左空白身個個都要難求

撘單想問問師兄們,R@隻鍛身唔知有冇師兄玩過?見226美刀唔貴有得諗

引用:
原帖由 stevechau 於 6-5-2015 11:51 發表
個代理一向都唔足貨GALA~
試下E記搵唔搵到LOR...再唔係咪過台灣訂返黎~

搵就一D都唔難搵...早排先同人執左一大件, 又係砌多SET細力BOLT~
本來想去醫何B搵,但放工一去又close -.-   14f有貨呀,都幾齊喎,另外,14f 好似唔係代理^^

你的日子如何,你的力量也必如何

師兄,我隻R@早兩三個月台灣訂返嚟,上身放唔落條bolt,
執到hihi~魚骨用真數但上真數骨同上身有壹兩mm虛位(我都懶得執),
Trigger guard個pin位完全唔啱⋯我用moeTG尾位突好多頂住個grip,
一係鋸個moeTG一係用返原廠個款⋯
我唔知而家香港批貨有無唔同,或者可能係我黑仔⋯但如果俾我
時光倒流我會買AAC成槍算!

咁大鍋氣 都係唔好想咁多,多謝分享

唔記得左,講左咁耐補返條片先
https://www.youtube.com/watch?v=m3G-R-WZ13k

Laser 係可以深刻既,好深都得! 只不過要視乎個機既laser頭火數有幾大同埋可以叫人地laser多幾次,加錢啫!

附件

9-5-2015 22:55

引用:
原帖由 Ang123456 於 9-5-2015 22:13 發表
Laser 係可以深刻既,好深都得! 只不過要視乎個機既laser頭火數有幾大同埋可以叫人地laser多幾次,加錢啫!
講起做刻字,今日放假去E何B睇睇野,走時醒起附近好似有做深刻, 咁估狗查查地址上去睇下實物得唔得,
同問下咩收費, 上到去睇到D成品, 本來冇水打算做白字算, 見到實物都係忍唔住, 做馬仔深刻!
成品好正 , 即刻返去拎個身過黎做,
傾開原來有好多現成圖檔, 會揾畫圖師對照好多真鐵圖畫圖對位,唔係是是但但
做完會幫埋刻字染返色唔洗煩,
而家件野放低左.好想快D拎到手呀

引用:
原帖由 laiwangkai 於 3-5-2015 11:54 發表
最衰GH_唔行真數
真數意思係唔係spec/dimension? 即係話GHK個receiver唔係好似Viper/Ino/Prime同真AR相同尺寸?

回覆 40# 的帖子

Pm 位置俾我呀吾該!

回覆 41# 的帖子

我之前有支
上真Nut係扭唔到
上身上A.R.M.S. Mount實到幾乎整唔返出黎
下身尾通扭唔入LMT通
上真charging handle要小改

可否PM地址給在下?
引用:
原帖由 gainax 於 13-5-2015 17:51 發表

講起做刻字,今日放假去E何B睇睇野,走時醒起附近好似有做深刻, 咁估狗查查地址上去睇下實物得唔得,
同問下咩收費, 上到去睇到D成品, 本來冇水打算做白字算, 見到實物都係忍唔住, 做馬仔深刻!
成品好正 ...

請問一下,GHK M4有鋁煲嗎?

發新話題