發新話題

[拋外地玉引本地玉] 有關雕槍既討論

引用:
原帖由 rho837 於 18-6-2015 20:48 發表

重要加二十五元飯盒津貼及交通費!
你當我係包浴缸個仔咩!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

R兄兩萬五論嚇親魯兄。。。

今晚買支KJ吊下先。。。

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 rho837 於 18-6-2015 20:48 發表

重要加二十五元飯盒津貼及交通費!
R大真係識講笑
不過真心一問 R大真係有做雕槍呢d?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-6-2015 10:37 發表
R兄兩萬五論嚇親魯兄。。。

今晚買支KJ吊下先。。。
蘇聯師兄 小弟琴晚去左夜遊嘛
KJ..? 蘇聯兄有咩心水? 小弟都留意緊台仔既金身1911

買支試吊!吾係點收人錢。。。

《河湟有感》司空圖

回覆 35# 的帖子

等睇蘇聯師兄傑作面世

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-6-2015 21:17 發表

你當我係包浴缸個仔咩!
講呀四叔啦! 以前係中環下午所有員工一齊食大鑊飯! 排隊拿橙! 但呀四叔做磅樣! 自己食麵包! 冇人夠膽出聲!

引用:
原帖由 魯基八 於 19-6-2015 15:21 發表

R大真係識講笑
不過真心一問 R大真係有做雕槍呢d?
我識人做雕刻槍及來福槍,鳥槍木柄雕刻, 重有木柄及纖維柄做RIFLE BEDDING, 成支落樓價七萬左右都見過!

引用:
原帖由 魯基八 於 19-6-2015 16:08 發表
等睇蘇聯師兄傑作面世
吾好等,會變化石

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 rho837 於 19-6-2015 16:35 發表

我識人做雕刻槍及來福槍,鳥槍木柄雕刻, 重有木柄及纖維柄做RIFLE BEDDING, 成支落樓價七萬左右都見過!
外國?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-6-2015 17:16 發表

外國?
本地薑!

引用:
原帖由 rho837 於 19-6-2015 17:29 發表

本地薑!
忽然諗番起好多冇permit就外判左既古仔

what's 冇permit就外判左

《河湟有感》司空圖

回覆 38# 的帖子

7皮咁貴... 小弟窮L一條 真係唔駛諗

回覆 39# 的帖子

唔會既 蘇聯師兄心靈手巧

發新話題