發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

話說小弟不太想用4千多的錢去整支G香港 ge mk18 gbb,但又唔想搵VVE ...結果向V記求助

年中據我個人理解應該是6-9月吧???

V記的外觀我個人認為非常好,假若配上2015新版V記 AR系統 應該有點市場吧

希望不要太貴

更新,台灣區已跟Saber Vr 16同步發售。

http://goods.ruten.com.tw/item/show?21526928583843
Mk18 gbb 2015 ver!!

實槍廠授權Colt M4全刻字金屬槍身,每把流水編號皆不同。
● 授權刻字DD 9"戰術軌道系統,新款Military軍事鈦黑色。
● DX版配備全鋼製附件,10.5吋鋼製外管、鋼製防火帽 。
● 鋼製射擊選擇鈕、鋼製彈匣釋放鈕、鋼製扳機、CQD鋼製槍背帶環。
● KAC騎士型300米照門&準星組、戰術握把、類LMT海軍托。
● 配備最新版HK416樣式彈匣,氣化效率及續航力更佳!
● V2新版下槍身,搭配真品牙數尾托桿,並升級新版鋼製火控組。
● 強化型槍機外殼,卡榫位置鑲入強化鋼片,耐用度、強度大幅提升!
● 全新V3可調式飛機座搭載,可依照需求調整初速,簡易又方便!
● 改良HOP-UP進彈系統,並通用市面上Marui手槍系統HOP皮。
● 更加令人信賴的效率及穩定性,將是您戰場上最可靠的利器! 
● 再次挑戰CP值最高的終端售價,是您今年最值得收藏的首選。

今次V記槍應該冇咩鋼件要換喇

引用:
原帖由 stone515 於 22-6-2015 23:33 發表
話說小弟不太想用4千多的錢去整支G香港 ge mk18 gbb,但又唔想搵VVE ...結果向V記求助

V記的外觀我個人認為非常好,假若配上2015新版V記 AR系統 應該有點市場吧;wahah ...
新416甲都話四月有, 宜家14樓都係preorder 緊
年中應該係今年內咁解

Dd ris ii黎講應該kfc最靚仔
可惜無散賣

引用:
原帖由 jn_jona 於 23-6-2015 00:32 發表
Dd ris ii黎講應該kfc最靚仔
可惜無散賣
我選擇200蚊買條國產野再成支槍噴沙做舊化   國產野都有marking
味道啊麻

回覆 4# 的帖子

噴沙不如搵條繩打個結,拖住係沙灘跑步,效果仲真

v 記D外表無得頂, 而家15版可用真數尾通同神奇夾加持好值得入手
最想佢做返2012版隻Colt灰。等左兩年幾終於穩定v記算係真心想做好D槍 必入

引用:
原帖由 FunggI 於 23-6-2015 01:08 發表

我選擇200蚊買條國產野再成支槍噴沙做舊化   國產野都有marking
味道啊麻
佢果隻dd ris ii聽講d色最似,夠深色
Madbull好似太令
Alien同大龍都有出,但無人講

引用:
原帖由 jn_jona 於 23-6-2015 13:25 發表

佢果隻dd ris ii聽講d色最似,夠深色
Madbull好似太令
Alien同大龍都有出,但無人講
色我就唔係好識分啦
唯有影張相俾師兄過過目
反正我都會噴色

次次UP圖都要降低品質
袋住先啦

v記啱啱出左呢兩支野

係最新版新夾。個價錢唔錯。似乎VR系列係想同我們豬皮玩低價路線
如果係冇花就最好

附件

24-6-2015 06:25

24-6-2015 06:25

引用:
原帖由 FunggI 於 23-6-2015 23:44 發表

色我就唔係好識分啦
唯有影張相俾師兄過過目
反正我都會噴色
次次UP圖都要降低品質
袋住先啦
舊化左之後都ok
200蚊係邊到買咁底啊?

回覆 10# 的帖子

可能係嘉頓有, 之前係果度見過類似既骨都唔過3舊水...

引用:
原帖由 stone515 於 22-6-2015 23:33 發表

V記的外觀我個人認為非常好,假若配上2015新版V記 AR系統 應該有點市場吧;wahah ...
老實講...V記MK18 MOD1我都望穿秋水等左新版好耐...
覺得靚到曾經有一兩次爭D忍唔住舊版都買左先...
價錢既野...不妨同舊版直接對比下先...

之前普通M4RIS 14樓賣2650...而家賣2300
之前MK18平版印象中就2950, 貴版就3000幾....如果COMPARE係有效既...
可能平版25-2700已經得, 貴版3000頭都搞得掂...

用GHK搞MK18真係太貴了...

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-6-2015 09:55 發表

舊化左之後都ok
200蚊係邊到買咁底啊?
唔敢答
唔擔保岩數
但我裝落隻we身係用到

引用:
原帖由 stevechau 於 24-6-2015 11:21 發表

老實講...V記MK18 MOD1我都望穿秋水等左新版好耐...
覺得靚到曾經有一兩次爭D忍唔住舊版都買左先...
價錢既野...不妨同舊版直接對比下先...

之前普通M4RIS 14樓賣2650...而家賣2300
之前MK18平版印象中就 ...
vfc原裝個殻係幾靚既
不過要認真搞埋marking都係揀白身做深刻算啦

回覆 14# 的帖子

費事搞咁多野...佢個馬仔身已經夠靚...
只係新版未見有JE~

發新話題