發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

V記 呢鋪勁啊!

Full marking

我hi。總之等多陣唔入咁多豬豬k夾。冇得返轉頭

幾時有得買?

以前隻MK18成支個色水無得頂,

而家2015睇相好似無咁靚, 幾時出? 睇過實物睇下點先

引用:
原帖由 gainax 於 27-6-2015 10:53 發表

dark tan係幾靚仔,但好似冇乜特別

引用:
原帖由 gn00235434 於 27-6-2015 09:44 發表
幾時有得買?
[傳聞]7月上市...不過唔知有幾堅...

引用:
原帖由 gainax 於 27-6-2015 10:53 發表

相係以前隻貴版黎...之前賣3000幾果支~
14樓有一支唔使3000既平版...今次新既MK18應該係跟左果支~

引用:
原帖由 cyl198911 於 27-6-2015 16:39 發表

dark tan係幾靚仔,但好似冇乜特別
無乜特別都幾靚仔殺食...再特別D仲得了既?!

http://www8.wgcshop.com/wgc2008/ ... =&view_choice=b

平D係指呢隻Mil-Spec...
如果夠平既話, 隊隻沙色MAGPUL MOE/IMI DEFENSE GRIP, 加個VFC新果款沙色尾托落去都諗得過~

話時話...新版除左匣同HOPUP, 仲有咩改左??
個身有無轉過?? 飛機又係咪新版呢??

比較關心佢會唔會出RIS

出咗睇吓賣幾錢先,希望三千頭得啦
Are You Ready ?!

唔係啊。。2014MK18 印象中好似賣易發XX。唔好比佢炒價

回覆 22# 的帖子

第一水貴版好似35XX。全鋼掣鋼內件。
第二水就平版。應該同2014 416差唔多內件?
最新就而家。做返2014個價就好啦。416都冇加個價
希望出齊所有型號。Mk12個D一定要出返啦。同埋M 4應該做返M 4夾殼就最好

回覆 28# 的帖子

冇留意開vfc 請問佢支馬仔RIS賣開幾多?

回覆 29# 的帖子

易千伍左右
話說416 2015見到易千碌有都有  
VR16有片睇,好似幾爽下
https://www.youtube.com/watch?v=sqkNxGwEC_4

發新話題