發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

有訂價喇,2900
Are You Ready ?!

引用:
原帖由 gainax 於 1-7-2015 08:16 發表
易千伍左右
話說416 2015見到易千碌有都有  
VR16有片睇,好似幾爽下
https://www.youtube.com/watch?v=sqkNxGwEC_4
拍片就梗係爽啦
BTW有樣野好想知
VFC D M4匣可唔可以跌匣
我意思之前見FD 用...要用手蚊隻匣先甩到

引用:
原帖由 nathan852 於 30-6-2015 23:43 發表
冇留意開vfc 請問佢支馬仔RIS賣開幾多?
2550定2650...

引用:
原帖由 FunggI 於 1-7-2015 15:12 發表

拍片就梗係爽啦
BTW有樣野好想知
VFC D M4匣可唔可以跌匣
我意思之前見FD 用...要用手蚊隻匣先甩到
你上去14樓試打返次咪知LOR~

引用:
原帖由 gainax 於 30-6-2015 23:22 發表
第一水貴版好似35XX。全鋼掣鋼內件。
第二水就平版。應該同2014 416差唔多內件?
最新就而家。做返2014個價就好啦。416都冇加個價
希望出齊所有型號。Mk12個D一定要出返啦。同埋M 4應該做返M 4夾殼就最好
第二水好似只係跟12定13年版改, 唔夠2014年版416咁UPDATE~

匣殼無咩特別要求...就算M4用返HK匣都唔大問題, 反正而家真鐵果邊好似都做緊同樣既野...
咪當與時並進LOR~ 反而佢出MK12既話呢類槍既話, 好似PROWIN/WE咁出返隻短匣咁very good la~

回覆 34# 的帖子

有試打? 下次要玩返兩夾先

[img] [/img]

[img] [/img]

14樓即場試 大約1.4J左右

其實搭配Eotech 最好,不過冇水

引用:
原帖由 stone515 於 2-7-2015 17:58 發表

其實搭配Eotech 最好,不過冇水 ;l ...
咁快有1.4咪好。通常大場1.5之內。 師兄覺得支野點

我等埋沙色先入手

講真之前V記條ris隻色真係唔算似, 唔知新版會唔會造近D

附件

3-7-2015 05:07

3-7-2015 05:07

引用:
原帖由 stone515 於 2-7-2015 17:58 發表

其實搭配Eotech 最好,不過冇水 ;l ...
新版唔係可以好似NPAS咁較力咩??
同埋...睇唔到圖...

珍品Eotech?!

小弟得支aimpoint pro

係屋企試左幾匣,汽化良好,在冇白煙,就算馬記果支出埋黎我諗都會買v記。。。

後座力不算差,但我諗住買支steel bolt番黎玩大d

引用:
原帖由 stone515 於 5-7-2015 16:33 發表
小弟得支aimpoint pro

係屋企試左幾匣,汽化良好,在冇白煙,就算馬記果支出埋黎我諗都會買v記。。。

後座力不算差,但我諗住買支steel bolt番黎玩大d
啞鉛同鋼重量唔係差好多
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 5-7-2015 18:16 發表

啞鉛同鋼重量唔係差好多
但鋼實淨好多既
不過唔怕撞爛其他野既話

發新話題