發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

2015板的飛機說可較火力是如何較?因為買左枝VR16 CQB原裝爽底,想較番細力D,thx

其實出左軍版M4未?前兩頁有師兄話E記有 但朋友去到話唔見

回覆 77# 的帖子

台灣出左...香港好似未返~

剛入手,有誠意

附件

18-7-2015 01:50

你的日子如何,你的力量也必如何

出埋MK12喇,過兩日去敗
Are You Ready ?!

引用:
原帖由 nathan852 於 16-7-2015 15:31 發表
其實出左軍版M4未?前兩頁有師兄話E記有 但朋友去到話唔見
今日行過E記…係有的…2500左右~
影左相不過唔識po上黎…

引用:
原帖由 stevechau 於 18-7-2015 20:03 發表

2015版?

引用:
原帖由 stevechau 於 18-7-2015 20:03 發表

岩岩見到網站update左 唔該晒師兄

引用:
原帖由 garyyanykw 於 18-7-2015 11:47 發表
出埋MK12喇,過兩日去敗
Mk12有性趣
買多個上身整埋cQBR一雞兩味正

引用:
原帖由 gainax 於 19-7-2015 00:29 發表

Mk12有性趣
W芝士有剩上身賣?
Are You Ready ?!

回覆 85# 的帖子

唔係一向都有?上下身分開賣, 416都有
但...等佢返貨新版身先

引用:
原帖由 nathan852 於 18-7-2015 21:06 發表

岩岩見到網站update左 唔該晒師兄
唔好客氣...咁岩見到有又醒起網上有人問JE~

引用:
原帖由 gainax 於 19-7-2015 00:29 發表

Mk12有性趣
我都想做類似既野...不過唔係MK12~
我反而係諗住一支MK18成槍...再執多個SABER CQB既上身~
唔知齋SABER上身總成要幾銀呢??

引用:
原帖由 gainax 於 19-7-2015 07:45 發表
唔係一向都有?上下身分開賣, 416都有
但...等佢返貨新版身先
我記得以前見過有網站有上身總成賣...
但唔記得係邊間...

p.s.明明V牌同方仗牌既代理好似都係14樓, 但唔知做乜有幾次D槍/件都係E記早過14樓有貨賣&平過14樓...

引用:
原帖由 stevechau 於 19-7-2015 08:40 發表

我記得以前見過有網站有上身總成賣...
但唔記得係邊間...

p.s.明明V牌同方仗牌既代理好似都係14樓, 但唔知做乜有幾次D槍/件都係E記早過14樓有貨賣&平過14樓...
吾知係咪平行進口版
盒吾見左wg屎張貼紙

發新話題