發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

引用:
原帖由 gainax 於 16-7-2015 01:05 發表

抵玩...淨滅聲都約3,4百,即係支野二千六七左右...
點解V記以前D夾打連發唔掂,而家可以叉一次連發打超過一夾咁大進步?
有冇師兄打散研究過
孖缸

引用:
原帖由 stevechau 於 19-7-2015 08:40 發表

我記得以前見過有網站有上身總成賣...
但唔記得係邊間...

p.s.明明V牌同方仗牌既代理好似都係14樓, 但唔知做乜有幾次D槍/件都係E記早過14樓有貨賣&平過14樓...
吾知係咪平行進口版
盒吾見左wg屎張貼紙

一日未裝好D假野
   都吾會有教好訓

附件

24-7-2015 17:29

引用:
原帖由 RCman 於 24-7-2015 20:53 發表

佢網頁上都未更新有MK12,可能係今日返貨
好似返左2~3日
你打比e記,佢即時報價,你啱就留貨比你,到8月4日前都有九折
PS:佢支MK18 MOD1 TAN都有貨,但吾知點解網冇
脷申: 是日各入手左一支90%OFF、平過(拾4樓)95%OFF外加等吾知幾耐

引用:
原帖由 gainax 於 24-7-2015 23:10 發表

師兄,好毒wow
想問問E何B Mk18TAN幾銀 捱面包都入啦
4号前折實義錄憐壹

引用:
原帖由 gainax 於 25-7-2015 13:01 發表
搞2支方仗應該都有發k
如果係投入v記應該碌k有靚骨連刻字
應該下支都係開始玩V記
可能小弟支方丈好大方
上身rail裝ARMS mount太實,
小弟吾敢mount入去,怕mount吾返出呢
==============================
那些年v記 mk18 mod1 AEG裝EOTECH 553已經幾fit
2015 gbb上身都好fit ,直上直洛無壓力,

==============================
ps:以上只代表本人意見純粹狗UP,請方丈勿小題大作

激鬼死~支MK12買完LMT柄版,佢而家同我出A2柄版

==========================================

大哥啊!你知吾知我係床下底揾左成兩粒鐘先揾返套A2真柄連尾通
你早D出依張相我咪吾使禁辛苦。。。。。。

引用:
原帖由 2slow 於 6-8-2015 13:18 發表

一如所料, VXC既野總係有d甩漏, 千其唔好一買即落場...
依樣我好by,
vfc組裝 裝到上去就算
以前AEG HOP UP總係裝吾好
神就神在透明HOP UP 又好易睇清楚啵
=============================
到GBB M4時期
尾通個環又吾扭實佢
試槍打打下轉左出呢
到我第一水MP5A2時
攞槍出盒時直情見到冇左條尾托pin
吾通得我一個禁黑仔? 😮

等得vf屍出硬柄mk12都蚊訓

引用:
原帖由 garyyanykw 於 28-12-2015 23:20 發表

出咗一排喇喎
可惜我一出LMT柄版就比我換左個真柄

引用:
原帖由 rYaN 於 28-12-2015 23:29 發表
我想買多枝CQBR款幾個月都冇貨
我反而想VF屍出支靚仔既18MO0 GBB

發新話題