23 12
發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

引用:
原帖由 RCman 於 6-8-2015 19:39 發表

我無電鎗唔知,佢係接近WA個樣,但唔一樣
Hop up 是用之前aeg version 改管,cut hop up 坐,加新老鼠屎改;
如果用一體式就更好,我自已試做左件一體式, 用到不過位差置差些小,遅下會再做

另外tigger 人sear 個彈弓仔位好似有D對吾正sear 凹位-.-"

附件

9-8-2015 01:56

9-8-2015 01:56

你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 rYaN 於 9-8-2015 02:19 發表

前窿又唔岩,後窿又唔岩.....但中間就岩岩好
前窿又唔岩,後窿又唔岩.....但中間就岩岩好,比你講中晒-.-" 彈弓都⋯

引用:
原帖由 rYaN 於 9-8-2015 22:59 發表

彈弓都⋯淆左囉
些小甘啦^^"

引用:
原帖由 rYaN 於 17-8-2015 00:04 發表

今日去買左把黎用,返去拎開MK12個圈用左1秒
師兄我都想買 , 普通五金鋪有冇?  定係要去鴨記/ 廣東道個d 先有...

引用:
原帖由 2slow 於 17-8-2015 11:15 發表
唔知用黎擰buffer tube個nuts得唔得呢
我把417無wrench可用
417 之前我自已整左件工具;)

附件

17-8-2015 12:36

17-8-2015 12:36

引用:
原帖由 rYaN 於 17-8-2015 21:37 發表

我係鴨記買,七兜野有找
THX, 經開去搵搵...

引用:
原帖由 2slow 於 18-8-2015 10:16 發表
小弟手勢唔好, 呢個用得唔好會整花...
平時唔用布仔包包佢????

請問有冇師兄知邊度重有 VFC M4A1 RIS (2014 / 2015) 軍版賣?

23 12
發新話題