發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

回覆 64# 的帖子

都唔關大熱天事...就算冬天揹咁重都係唔方便~

引用:
原帖由 gainax 於 15-7-2015 18:02 發表

GBB成SET係重過AEG唔少, 仲要袋多支氣同包彈跟身,
要比AEG更多體能同技術付出,接近真實體驗咁先好玩架嘛,
但只係打GAME,唔洗真係太重裝, 打過先發現輕便D機動性同持久力都好好多,
當然輕裝弱點係保護性低, CQ ...
係匣重JE...不過唔會再袋氣&彈跟身落場...
打晒咪算LOR...咁咪仲接近真實~

所以我成日都想諗計...一係拎少D, 一係輕便D...
都唔得既話就好似而家咁, 諗方法揹重野之餘保持高靈活性~

引用:
原帖由 gainax 於 16-7-2015 01:05 發表

抵玩...淨滅聲都約3,4百,即係支野二千六七左右...
點解V記以前D夾打連發唔掂,而家可以叉一次連發打超過一夾咁大進步?
有冇師兄打散研究過
新匣好似係重新開模造...體積同內構都唔同左, 亦做大左個氣缸

回覆 77# 的帖子

台灣出左...香港好似未返~

引用:
原帖由 nathan852 於 16-7-2015 15:31 發表
其實出左軍版M4未?前兩頁有師兄話E記有 但朋友去到話唔見
今日行過E記…係有的…2500左右~
影左相不過唔識po上黎…

引用:
原帖由 nathan852 於 18-7-2015 21:06 發表

岩岩見到網站update左 唔該晒師兄
唔好客氣...咁岩見到有又醒起網上有人問JE~

引用:
原帖由 gainax 於 19-7-2015 00:29 發表

Mk12有性趣
買多個上身整埋cQBR一雞兩味正
我都想做類似既野...不過唔係MK12~
我反而係諗住一支MK18成槍...再執多個SABER CQB既上身~
唔知齋SABER上身總成要幾銀呢??

引用:
原帖由 gainax 於 19-7-2015 07:45 發表
唔係一向都有?上下身分開賣, 416都有
但...等佢返貨新版身先
我記得以前見過有網站有上身總成賣...
但唔記得係邊間...

p.s.明明V牌同方仗牌既代理好似都係14樓, 但唔知做乜有幾次D槍/件都係E記早過14樓有貨賣&平過14樓...

引用:
原帖由 gainax 於 20-7-2015 07:47 發表

而家唔係得黑色DD骨?  師兄對呢支MK18有咩評價?
一向支MK18 MOD1都唔係得黑色DD骨
所以撞埋沙色先零舍靚~

引用:
原帖由 gainax 於 20-7-2015 07:50 發表
E記可能係台灣親自入手再寄過來?即水貨?
14F可能係港貨掛
唔知呢...不過槍呢家野, 水唔水貨都唔太緊要~
反正出得黎既野都係一樣~

引用:
原帖由 怒人甲 於 20-7-2015 09:08 發表

可以講冇野攪,即打blowback 幾爽,auto ,準又遠,鍾意可以換粒靚D的5.1 膠。我依家打算賣晒D WA system 系統,剩玩Vfc
搵粒靚膠不是問題...5.1膠搵粒靚既真係易到爆~
反而到而家都唔識如果用5.1HOPUP膠, 想換精密管係跟咩SYSTEM搵咩牌子先搵到條長既精密管??

回覆 99# 的帖子

我已經諗緊會唔會係要買支VSR-10既內管返黎鋸短佢...

回覆 106# 的帖子

咁又真係唔貴WOR...

我係咁諗...3200係市場係咪搵到支一樣質素既MK12先??

引用:
原帖由 goodsmile 於 24-7-2015 23:39 發表

4号前折實義錄憐壹
WTF!! 咁X平?!

發新話題