41 123
發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

引用:
原帖由 gainax 於 25-7-2015 13:01 發表
搞2支方仗應該都有發k
如果係投入v記應該碌k有靚骨連刻字
應該下支都係開始玩V記
玩開方仗牌G5既我...已經無再諗方仗牌M4...
全心等待VFC吧

引用:
原帖由 RCman 於 25-7-2015 17:09 發表
依興趣的MK12及MK18都已經賣曬啦
未買打算去買的師兄可能會失望!
唔失望...反正E記成日都做折~
咪等佢下水返貨再做折LOR...唯一擔心係唔知VFC會唔會又玩咩更新~
淨係靠代理派件, E記買槍要自費買新件JE~

引用:
原帖由 gainax 於 25-7-2015 17:55 發表
唔了。九五折唔平得幾多。同埋。。。槍呢D野我信E何B多D。。
但係好似14樓先係代理WOR
不過我唔理, E記有同款槍我多數都係E記買...
尤其係E記買長槍好多時反而仲平過槍街...
我上次買G5無係E記買已經領晒野~

引用:
原帖由 gainax 於 25-7-2015 23:06 發表
如果可以先比訂確實左個九折就好
一向都唔得...只會計到貨科水果下仲有無做折~

引用:
原帖由 RCman 於 25-7-2015 23:13 發表

老老實實,VF屍從來無出這kit
VFC未必有出散KIT賣, 但之前真係見過連本地都有上/下身總成賣...唔知會唔會係D鋪自己拆成槍賣呢?
好過癮, 果陣都諗過買VFC有咩事成個上身就咁換直拍就得~

引用:
原帖由 RCman 於 27-7-2015 11:10 發表

上下身我見過,但一套專用Kit 前節管連骨,火冒,準星...等,我從來無見過VF屍有呢類產品出過。
無啦...有好多野佢係有出比成槍但無散賣的~
例如XCR果個沙色鐵通托都無散賣~

引用:
原帖由 gainax 於 27-7-2015 17:55 發表
而家入佢有槍都冇夾賣 , 上次揾左成日,得暗搶有鐵夾但收$& ),點買得落手 ,最後某店得返陳列鐵夾我都要埋
M4用豬伍夾唔FIT.. 鐵夾插槍都己實,插豬伍新夾直頭要用鎚扑入去先入哂, 入彈又少...所以我落場第 ...
你講緊方仗牌?? 唔理LA, 唔會再點搞佢...反正一早買夠匣~
M4上G5匣應該鬆過鐵匣BOR...我有隊友就係因為咁, 一次過放晒鐵匣咁滯...
買下換下入左10幾隻G5匣係屋企...

不過方仗牌入彈真係難入, 但難極都入到30幾飛既~

引用:
原帖由 2slow 於 28-7-2015 11:05 發表
之前仲諗緊入唔入方仗牌M4, 現在有d 15/16了
究竟方仗牌好d定V記新版呢
唔太睇錢份上, 又唔一定追馬仔花....咁方仗牌都買得過~
鍾意軍LOOK想支槍個殼一步到位, 性能又打得下既咪VFC LOR~

引用:
原帖由 2slow 於 29-7-2015 10:45 發表

希望有師兄經常落場果d出下review, 想知方丈及V記得唔得
well...有兩位隊友用緊方仗牌M4...
整體氣化係好既...不過兩支個HOPUP都係要搞過先掂~
最慘係其中有一支搞極都覺得唔好~

V記我都係等睇落場後review~

引用:
原帖由 rYaN 於 28-12-2015 23:29 發表
我想買多枝CQBR款幾個月都冇貨
我都想入支MK18 TAN做聖誕禮物...
點知有貨果D無折, 有折果D又無槍/無匣...硬係唔可以係一間買晒平野~

引用:
原帖由 rYaN 於 29-12-2015 04:26 發表

你叫佢出M16A1下身都幾難....
想當年...VFC既MK18MOD0 AEG好似有做到類似既出黎...
不過去到GBB就...

41 123
發新話題