發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

回覆 130# 的帖子

抵呀 早知唔入咁多雞胸版
放假去睇睇先

回覆 134# 的帖子

搞2支方仗應該都有發k
如果係投入v記應該碌k有靚骨連刻字
應該下支都係開始玩V記

回覆 140# 的帖子

其實方仗唔係唔好。對比其它貴左D咁。做埋刻字基本加幾百至一千 正常都過四K。我諗砌支有v記外殼質數既Mk18/Mk12連字可能伍k

引用:
原帖由 RCman 於 25-7-2015 17:09 發表
依興趣的MK12及MK18都已經賣曬啦
未買打算去買的師兄可能會失望!
唔係嘛咁快。。
次次平野都冇我份 唔通要等下年復活節

回覆 149# 的帖子

唔了。九五折唔平得幾多。同埋。。。槍呢D野我信E何B多D。。

引用:
原帖由 garyyanykw 於 25-7-2015 17:59 發表

已喺何B訂咗,希望4號前返得切貨
師兄係咪有得訂左先都計九折

回覆 153# 的帖子

如果可以先比訂確實左個九折就好

回覆 159# 的帖子

而家入佢有槍都冇夾賣 , 上次揾左成日,得暗搶有鐵夾但收$& ),點買得落手 ,最後某店得返陳列鐵夾我都要埋
M4用豬伍夾唔FIT.. 鐵夾插槍都己實,插豬伍新夾直頭要用鎚扑入去先入哂, 入彈又少...所以我落場第一夾一定用豬伍夾
費事换夾企左係到

引用:
原帖由 RCman 於 27-7-2015 11:41 發表
難得有九折,起過雙飛
支M4改短管加M2鏡己經係老MK18 ,
我支MK12...等下次

回覆 174# 的帖子

咦!硬柄都有v記想點先 未入到而家總算有自我安慰

回覆 175# 的帖子

二千多D唔好咁貪心

回覆 178# 的帖子

咁就唔知了... 隻豬伍夾最近先入,冇鐵夾先臨時入佢落場, 槍同夾都係拾四樓入既
知道唔好用貴D我都玩返鐵夾

引用:
原帖由 2slow 於 28-7-2015 11:05 發表
之前仲諗緊入唔入方仗牌M4, 現在有d 15/16了
究竟方仗牌好d定V記新版呢
老實講...方仗都值得入話哂全鋼, 係刻字同價錢 但...唔知咩事我第二支打左兩三千飛左右ROF會時快時慢..用力推隻夾底向上又冇事,  所以我入左四夾冇水都考慮V記有原因...

回覆 184# 的帖子

鬼老有條片係測試MK18。有用方仗夾。應該有講點改來用

回覆 186# 的帖子

https://m.youtube.com/watch?v=7CH4Xql1PzQ

https://m.youtube.com/watch?v=6Vbm7dcsqRs
好似係呢幾條。

發新話題