發新話題

[WE] SCAR H.....

引用:
原帖由 gainax 於 27-6-2015 18:40 發表
以前D料都Ok。亞鉛就亞鉛膠就膠,最膠既係設計。。G36MP5M4舊代都漏氣到暈,入面構做出事率高,416斷尾通M 4爆上身,G 36mP 5問題多。。 而家改好哂先真正值得入手
點解你講既野得漏氣出現過
但2代匣你想佢漏都幾難

回覆 76# 的帖子

個時台灣個邊好多師兄又講又相,而家全部都改返正常。我當時都係見到爆身先未入

引用:
原帖由 gainax 於 27-6-2015 21:02 發表
個時台灣個邊好多師兄又講又相,而家全部都改返正常。我當時都係見到爆身先未入
當佢真槍咁操就梗係爆啦

我個支用左膠紙係外管、內管以及MUZZLE內壁做定管,另外放棄外管觀,改左用四粒十字/一字的螺絲去收緊HOP UP座個外套.....無可否認,佢想用外管做定管的方法唔多得

另外換管同hop up膠亦是另一問題,因為we改左數,原裝hop up膠較硬,較左好似無較一樣,用其他會係hop up膠個座上邊落腳仔的地方有條間隙同上唔到條管,我用左馬記原裝(好似,因為係以前的管上拿出來),內管無計要用原裝或者we自己出的精密管,三根有售

回覆 44# 的帖子

請問個托邊度買,謝回

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 28-6-2015 09:35 發表
請問個托邊度買,謝回
憤怒鳥
頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

請問大大其實今次係缺邊幾行字?
小弟之前無玩過SCAR,亦無做過laser字,
如果要買都一定想補番先玩, 請問要準備D乜

引用:
原帖由 tonyecl 於 28-6-2015 09:00 PM 發表
冇左FN果頂果2行字~
要準備D咩?冇咩野準備....

引用:
原帖由 tonyecl 於 28-6-2015 21:00 發表

想補番marking?
我都做左

見到有師兄落場用。好大聲連射爽

引用:
原帖由 gainax 於 29-6-2015 06:28 發表
見到有師兄落場用。好大聲連射爽
哇... 二千蚊加幾草,又7.62 夠霸氣,外觀型內部靚連射爽音爆勁,仲等嘜野?
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

等?
咪等打爆野囉
琴日先第一日

,應

引用:
原帖由 EF66-1192 於 29-6-2015 09:55 發表
等?
咪等打爆野囉
琴日先第一日
?efg=eyJpIjoidCJ9
呢條鐵係咪連射果組
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 27-6-2015 18:18 發表
不過vfc 而家又衰一個問題...就係代理"w_c" 有d救命件好似飛機都冇貨左一段時間....
代理無件都算, 最多台灣訂返黎...比多少少JE~
最驚有D野係原廠都無出至煩, 好彩VFC呢個情況又唔算多~
而且...有D野又可以等下補品廠出~

禽日全日打足冇爆鑊冇咋型,唔敢講直準遠,打outdoor總算是夠用。(全原裝,內管都冇抺過),打完清甲用連發仲lock 埋煲,兩猜嘢我就十分收貨。

發新話題