18 12
發新話題

模型車一問

模型車一問

請問各位師兄知唔知邊度有訂製模型車?
另外知唔知呢兩款車pajero,vario810d有無出模型

回覆 1# 的帖子

咩比例既模型呢?
Pajero就大把, 模型又有, 搖控又有
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

上易碑揾啦!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

搵過1:43就有想要個款,不過太細,1:18無個個款

https://www.google.com.hk/search ... AYQ_AUoAA&dpr=1
1/18 autoart

vario8d係玩具鋪見過

場景天書賣左俾你啦

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 5# 的帖子

睇完都唔識,唯有搵錢解決

鋪張水沙紙扮栢油路總識掛

《河湟有感》司空圖

回覆 7# 的帖子

我想整個場景好簡單,不如蘇師父接我單野

好呀

《河湟有感》司空圖

回覆 9# 的帖子

收平d呀

引用:
原帖由 m11.man 於 26-6-2015 12:02 發表
搵過1:43就有想要個款,不過太細,1:18無個個款
你要乜款?

吾通你曾被行政拘留過而有感情?!

另外你要既另一款係一架巴士

吾通你曾係架巴士上"痴"左,比公安的上架吉普

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 m11.man 於 26-6-2015 21:26 發表
收平d呀
我無話貴喎

《河湟有感》司空圖

回覆 11# 的帖子

我要呢個款囉
另外vario810d報咗價起碼5K,不過個間野應該唔接我張單

附件

27-6-2015 05:37

V字架野俾相睇下好

《河湟有感》司空圖

玩警車梗係玩佢,即時城管都比下去

18 12
發新話題