30 12
發新話題

香港玩具展2015

好多人

附件

19-7-2015 14:09

我要第一個。。。

識野wo,佢好熱情

引用:
原帖由 m11.man 於 19-7-2015 14:40 發表
識野wo,佢好熱情
抄牌未?

旁邊有線眼,連合照都無,又點會抄呢

引用:
原帖由 m11.man 於 19-7-2015 17:13 發表
旁邊有線眼,連合照都無,又點會抄呢
用眼神無線電交流丫嘛。。。你唔係要我教你瓦

回覆 21# 的帖子

唔識呀,你又唔帶我去蒲

引用:
原帖由 tango1997 於 19-7-2015 21:58 發表

用眼神無線電交流丫嘛。。。你唔係要我教你瓦
吊!用wechat既朋友探測器啦!4G時代仲教人打摩氏密碼...又仇咩
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-7-2015 22:56 發表

吊!用wechat既朋友探測器啦!4G時代仲教人打摩氏密碼...又仇咩
我今朝先用we焯add左兩條囡。。。原來用左某方法。。。真係有反應。。。其中一個傾左20分鐘。。。另外一個傾左兩粒鐘。。。好近。。顯示100M範圍内。。。之後老虎返泥。。。掉左佢地入黑名單。。。弟日再掹番出泥傾過。

係港女

溝女王

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-7-2015 23:31 發表
溝女王
我會話比你知用乜方法。。。放心

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-7-2015 23:31 發表
溝女王

你明未

引用:
原帖由 Lolanto 於 19-7-2015 23:40 發表

http://vignette3.wikia.nocookie. ... sion/20111027164947
你明未
咪咁啦衰鬼。。。

引用:
原帖由 Lolanto 於 19-7-2015 23:40 發表

http://vignette3.wikia.nocookie. ... sion/20111027164947
你明未

《河湟有感》司空圖

30 12
發新話題