發新話題

G&P M249 PARA

回復 #44 14692 的帖子

正考慮整支GxP para 或者PRK...
請問各位大大有乜Suggestion ?  []
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 1/14/2007 13:07 發表
請問各位大大有乜Suggestion ?   
buy them all without hesitation!!!! [b2]

回復 #47 cccarlos 的帖子

如果馬會比錢我一定就no hesitation啦 []

不過通常都係我.... []
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 1/14/2007 13:14 發表
如果馬會比錢我一定就no hesitation啦 

不過通常都係我....  
Alright.

If I were you, I would buy the RPK.
RPK looks much more tough than M249. [b2]
It's lighter and you don't need to care so much on its outlook...

thx
下星期去vietnam睇下執唔執倒d RPK Parts先 [] []

回復 #50 hwtang 的帖子

It's just my view.

Remember getting some souvenirs for us[b2]

hehe, i would try my best to see what can i get including photos [8D]

para 啦!!![b2]
彈劾

回復 #53 車神勇 的帖子

need no worries? [b2]

引用:
原帖由 hwtang 於 14-1-2007 13:07 發表
PARA[b2]

引用:
原帖由 fire23wong 於 14-1-2007 17:06 發表

PARA
para....FN Minimi Para...249 para就唔好啦...[]

西京有貨啦喎
彈劾

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-1-2007 21:40 發表

para....FN Minimi Para...249 para就唔好啦...
又唔係我買[]

唔駛問...我己整左一半腳落去啦

引用:
原帖由 hwtang 於 14-1-2007 13:07 發表
豬標狗[b2]
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題