發新話題

港台仿真槍買前請三思

得啖笑

UNDER DEVELOPING

Because China.
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-8-2015 13:08 發表

老鼠仔係乜??
BOLT HEAD!

引用:
原帖由 rho837 於 4-8-2015 14:48 發表

BOLT HEAD!
擺得一支半支真槍係屋企為乜先?

如果可隨便拎出去打靶又吾駛申請又吾同
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-8-2015 13:05 發表

佢話睇左"門徒"之後學到野...就係用"腳"勒
門徒很好看教曉我很多做生意的道理,入貨跟出貨要分開,中間要用腳(水貨客)隔開,貨在誰手上責任就歸誰。古天樂飾演見錢開眼的死道友真想起我某個手下,他還以為是 ...
悲劇往往都係因為太相信電影劇情而起,門神就係算漏左中間嘅腳會扣起d貨要脅佢。
所以大劉仔真係講得無錯,想有錢俾首期就睇少幾套戲

引用:
原帖由 geoprotex 於 4-8-2015 16:48 發表

悲劇往往都係因為太相信電影劇情而起,門神就係算漏左中間嘅腳會扣起d貨要脅佢。
所以大劉仔真係講得無錯,想有錢俾首期就睇少幾套戲
中間人有玩佢呀!所以佢去在爆勇!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

我以前同ST返大陸"手羅"樣版,都要打散哂,一開始比公安周可以直接話樣版,後尾都唔得要話搖控車零件

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-8-2015 14:59 發表

擺得一支半支真槍係屋企為乜先?

如果可隨便拎出去打靶又吾駛申請又吾同
好似外國咁! 直接去靶場打完就翻屋企! 好Free! 唔洗去槍房放底!

其實香港正苦漆! 地小人多又要玩到真槍咪學新加波整一個大型民用射擊場館! 所有槍械子彈火藥全部賣買出牌及安放在場館內有入冇出! 絶大部市民都可以平價入會, 乜款式槍械都有, 大家入去射擊完就出翻來! 對社會大眾安全又玩得開心放心!

引用:
原帖由 cyl198911 於 5-8-2015 01:38 發表
我以前同ST返大陸"手羅"樣版,都要打散哂,一開始比公安周可以直接話樣版,後尾都唔得要話搖控車零件
S&T?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 rho837 於 5-8-2015 02:05 發表

好似外國咁! 直接去靶場打完就翻屋企! 好Free! 唔洗去槍房放底!

其實香港正苦漆! 地小人多又要玩到真槍咪學新加波整一個大型民用射擊場館! 所有槍械子彈火藥全部賣買出牌及安放在場館內有入冇出! 絶大 ...
你諗下某間電影道具公司係點樣比正苦玩死的... 搞呢d, 諗下好啦

引用:
原帖由 等放工 於 5-8-2015 09:38 發表

你諗下某間電影道具公司係點樣比正苦玩死的... 搞呢d, 諗下好啦
正苦在屯門有一塊地批准做正式射擊場!只係俾班無能又貪心既自認乜乜槍擅大佬玩X死! 講真如果班大叔自己有料搵到錢!洗乜左度右度抄高'米'價幾倍來搵著數!

引用:
原帖由 rho837 於 5-8-2015 10:24 發表

正苦在屯門有一塊地批准做正式射擊場!只係俾班無能又貪心既自認乜乜槍擅大佬玩X死! 講真如果班大叔自己有料搵到錢!洗乜左度右度抄高'米'價幾倍來搵著數!
香港人就係乜都唔識,只識得炒

引用:
原帖由 rho837 於 5-8-2015 02:05 發表

其實香港正苦漆! 地小人多又要玩到真槍咪學新加波整一個大型民用射擊場館! 所有槍械子彈火藥全部賣買出牌及安放在場館內有入冇出! 絶大 ...
射野既欲望係要舒發的,
正如有黃業的地區通常冇咩強女女女案

其實攪真鐵場都不失為一個巨大收入,
睇下班友仔玩玩具都幾十萬上落,買完D 真品鏡又可以打得準唔洗射BB 彈 60 米唔知炒去邊,諗起都開心。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-8-2015 08:58 發表

S&T?
<-------前S&T QC + repaier

引用:
原帖由 cyl198911 於 5-8-2015 12:18 發表

請受小人一拜

《河湟有感》司空圖

發新話題