73 12345
發新話題

[Marui] 馬記新GBB系統介紹

回覆 429# 的帖子

之前有宣傳片係可以用134a清到,不過比我都唔用,玩左一排TOPGAS ROF都會時快時慢,可能要準確叉4秒先OK

回覆 446# 的帖子

唔插夾係90度,擊鎚造型我打分就VFZ最真100分,其次係大陸仔出比WA的90分,方仗65分,抄WA就50分

不過市面D仿真擊鎚都係抄Auto AR15,唔係Colt造型

AR15

Colt

回覆 448# 的帖子

其實仲有大蛇同KXJ都係仿真擊鎚,感覺外型要比方仗真,只係大蛇新切氣唔再係90度

回覆 451# 的帖子

唔係話馬記支野唔正 ,只係支槍咁用心設計反而個前節咁特規,改骨要執走個位又分體槍管,
係2015年相信無可能有廠再犯十幾年前AEG揺頭又特規太陽環風格,
只覺得一係有心迫你換成份補品前節,一係出第二款M4如DD骨要買返馬記特規野,出槍一體槍管同巿面通用方式既太陽環係常識掛...

回覆 455# 的帖子

特别設計D野普通人唔會明。。
新槍第一次上膠夾我要用鎚扑先裝到隻夾。。又係特別設計。。只要信不要問,反正我信了

引用:
原帖由 davyto 於 19-11-2015 12:24 發表
對,有FANS就真係會特別任性,我永遠都會記得呢枝野
咩黎架 ,點解裝左滅聲仲要要帶耳機? 係咪有新功能

回覆 457# 的帖子

所以咪話佢特登,反正軍版冇人玩個個都換前節

回覆 467# 的帖子

幾得意WOW , 可能係馬記老闆整比個孫玩

引用:
原帖由 Dave 於 19-11-2015 13:11 發表

路邊社透露,最遲明天有一轉大貨正常價格。
等下開箱文先,啱既出左糧即入支打GAME再上黎報吿

引用:
原帖由 0050100 於 22-11-2015 09:49 發表
又係倒米片流出!https://www.youtube.com/watch?v=WbnJfZEtLAU
日文我唔識,只睇已係第二套片弹匣疑似有問题,
呢個問題我係方仗都試過,原因個邊講話夾條軌有毛邊未修得乾淨Jam軌,我個人覺得就係Jam彈D碎落左去條軌到Jam,因個次落場係Jam過彈,亦有可能係沙石掛,清一清返就OK

引用:
原帖由 0050100 於 22-11-2015 14:55 發表
[quote]原帖由 Dave 於 22-11-2015 10:27 發表
我買果支彈匣唔覺有問題,搵條通槍條隊入去亦唔覺有啜既感覺,
但事實係真是有人發生此事,亦不可以說無,寫封 ...
始終未入手未發生唔確定問題所在,一個新出系統唔多唔少都會有潛在問題,只係時辰未到未出現
所以DIY都係需要,我驚爆野多D,觀望中

回覆 481# 的帖子

我未拆過又未拍片影相唔敢講 ,不過流氣就確定,而家有隻己經少少流

73 12345
發新話題