發新話題

[Marui] 馬記 hi-capa 5.1 原裝內管向左偏可以點搞?

馬記 hi-capa 5.1 原裝內管向左偏可以點搞?

支內管向左偏 外管都有少少
搞到射過時5米內都向右偏成至少1CM

唔知CHING知唔知係barrel問題定係個slide有事
換左佢會唔會好D? Orz

(新買已經係咁 真係唔好彩 )

會唔會係HOP UP左右偏左炸
好多時手槍內管同外管都有虛位

回覆 2# 的帖子

試過較完都偏右
最怪係個虛位 我拆完再裝都係偏返去同一個位

plan a
拆一次, 睇睇有冇野係出廠果陣裝錯位, 裝番岩佢,

plan b
較後準星

btw, 負壓手槍係粒豆出左槍管先blow back, 所以拉slide之後內管個位係冇影響
我生得聰明得罪你咩!!!

回覆 4# 的帖子

多謝建議
聽日試下先

btw 未拉slide 都有offset.... ai....

引用:
原帖由 Soso20 於 29-9-2015 00:48 發表
多謝建議
聽日試下先

btw 未拉slide 都有offset.... ai....

我又覺得呢個影響不太大既
HOP UP可能性或者大D
如果有係手既...換條外徑粗少少既內管可能會正中d

回覆 6# 的帖子

如果係hop up問題可以點搞
hop up係唔係得上下教得到?

Try this

附件

29-9-2015 17:08

群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

多謝CHING解答 真係好似改善左

引用:
原帖由 Soso20 於 30-9-2015 00:57 發表
多謝CHING解答 真係好似改善左
one more thing...

附件

30-9-2015 10:26

群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

c 兄 呢支係唔係 GOLD MATCH ,請問邊到有現貨,同幾錢?

係唔係PARTS#HMC 6  同外管啪得唔對位或啪唔夠貼

發新話題