發新話題

連續三次去名搶買手槍都係最後一支

引用:
原帖由 kornhill401 於 4-10-2015 13:35 發表
此店7年前巳比我列入黑名單,罪行1:星牌槍換了AxES槍.2:韓國SA80試槍冇問題.回家就..
上述都是同一店員把貨物攞入店後包裹出來 奸商.
一般槍街我信西驚多D,試過KIT生產時整到唔靚店員都好樂意換比你,氣夾試到滿意先出門,只有呢間可以令我安心出門
有D成日都話得最後一支,網上買前買後睇仲有貨,跟本...

講番句公道話,名窗可能態度真的很一般,我亦試過一肚氣,但說是黑店則過火,
last 一支你可買可唔買,我自己慣性係不買disply,佢並唔係話收完你錢先話冇存貨比支disply 你,
而係講明最後一支check 清楚,唔買亦唔會唔比你走。
某日去買iron m320 話最後一支,我問有冇新的?有就比錢買,disply 就不要了,之後不太瘦的店員入去搵左5 mins 搵左一盒出黎我就真的科水買了。我懷疑個倉跟本亂到花街所以盡量有得揀都唔會入去搵。充其量話佢生意手法衰,但如果不牽涉欺騙,話黑店就小心收信

而且名窗買野,對我來說只有一個吸引就係某d 槍真係平,圍內亦戲稱此店為nancy wong。
自己係此店買野唔多唔少,記得好似一支m320 一支scar l 次世代一支gp gbb kit ,一把ares m40, 仲有gas 夾丫gp 補品/外觀件之類,
都係貪佢平而已,如果話買得輕鬆自在,東京> eh > ca > 明窗 > 唐9 .... 大概是咁排。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

呢間我只去買過hi-cap件及nova等等,
仲有topgas 夠平~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

沙士前,態度係好差,不過沙士後態度改善了極多。。。評級係“一般”
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Dave 於 5-10-2015 09:57 發表
講番句公道話,名窗可能態度真的很一般,我亦試過一肚氣,但說是黑店則過火,
last 一支你可買可唔買,我自己慣性係不買disply,佢並唔係話收完你錢先話冇存貨比支disply 你,
而係講明最後一支check 清楚,唔買亦 ...
每次聽到最後一支通常心知不妙,特別係先比錢後試槍,試左唔滿意人地先講最後一支個D
相信最後一支等於自己煩自己,

同埋有D...好似試手槍試得幾飛,氣夾叉一秒都冇既店我都唔夠擔再入去買貴野

貨就無野既,係D手法奇怪

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-10-2015 15:03 發表
貨就無野既,係D手法奇怪
俾少D時間個客去諗去格價

可能存貨吾多,或者同其他地方調貨,每款係舖真係得一兩把!

當然無得揀,換加焗你買。。。對佢都有著數

《河湟有感》司空圖

我試過睇槍見到有少少花,問佢可唔可以攞多支比較下,佢每次都會話,呢支有咩問題呀?

香港玩具槍店銷售方式一路以來都係, 要直接拎上手近睇體驗手感無問題但不可嘗試進行操作........

除非個人習慣完全接受不了自己想(準備去)擁有的物件, 在成為它主人之前曾遭其他人士接觸過.

否則即使購買的只是陳列品, 實際上與包裝盒內取出的(同一貨品)不會有任何分別.
孤獨失意降臨時, 自願出力好兄弟.
春風得意返來時, 曾經出力變契弟.

點會,本人
係名槍買過四支hicap,五支glock,釘街,八支1911單排款,三支mnp9.兩支hk45.一支p226e2,一支次世416'一支vfc417,,一支沙鷹
只有支沙鷹係display 。
師兄,你撞啱炸?

引用:
原帖由 不打狗夫 於 5-10-2015 23:28 發表
點會,本人
係名槍買過四支hicap,五支glock,釘街,八支1911單排款,三支mnp9.兩支hk45.一支p226e2,一支次世416'一支vfc417,,一支沙鷹
只有支沙鷹係display 。
師兄,你撞啱炸?
首先,請追post,唔只我一個遇到過
第二,好明顯你係熟客仔(成27支)點駛再用D咁既銷售手法sell你

引用:
原帖由 Opica 於 6-10-2015 00:01 發表

首先,請追post,唔只我一個遇到過
第二,好明顯你係熟客仔(成27支)點駛再用D咁既銷售手法sell你
呢個世界好多時係充滿住巧合,大家都好巧合咁遇到disply 銷售手法,一點也不奇

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

買野真係check清楚先好!
有一1次買老馬870,前準係斜既,換咗另1支后掛住睇前準,返到屋企先望到個身花咗!
又一次買哂銀哂,有D吾知乜痕一劈野,即場換過支先oK!
感覺好似去咗以前war 科買野咁!

咁又吾好同禾科去比

《河湟有感》司空圖

發新話題