21 12
發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

其實有冇可能,Marui會出HK416 GBB?
究竟世界上還有神嗎?

咁咪即係會?
咁我忍忍手先。照道理,GBB M4A1同GBB HK416應該只係外殼有分別。而且HK416點睇都好睇過M4A1。唯有等多陣先。
究竟世界上還有神嗎?

在下有些問題想問:
其實我想買呢支嚟改做MK 18 Mod 0,問題在於尾托、外管及內管。尾托可否直上LMT Sopmod crane stock (B5)
Angry Gun條10.3吋外管像不像真,和內管長度為何?最後一點係MK 18 Mod 0個槍身Marking同M4A1有冇分別?
究竟世界上還有神嗎?

咁唯有等下。但係如果對照支次世代㗎CQBR,個尾托都幾様衰吓,都係要訂LMT......
如果有消息話出HK416,咁就唔駛咁煩。
引用:
原帖由 若月佑美 於 9-8-2016 01:23 發表

年尾馬記出 m4 cqbr gbb, 唔等下?
究竟世界上還有神嗎?

其實最想佢出HK416 Devgru custom gbb。
究竟世界上還有神嗎?

堅靚仔喎,訂埋條PDI 6.01就正哂!
引用:
原帖由 gainax 於 9-8-2016 08:37 發表

支GBB CQBR 外型好接近MOD0其本唔執著都可以唔洗點換件了 ,最多落A1手柄
馬記都未出齊堆M4, 416就算真係出都有排等
究竟世界上還有神嗎?

死火,我剛剛訂咗Wilcox M系鏡Mount!如果係「玩具數」就GG了。
究竟世界上還有神嗎?

唔知支CQBR幾時出呢?
究竟世界上還有神嗎?

有,鐳刻仲包鋼火帽,貴到HiHi咁......
引用:
原帖由 gainax 於 2-12-2016 20:27 發表

V記個滅聲唔知有冇刻字? 不過如唔差幾多都係同廠配同廠好
究竟世界上還有神嗎?

係,香港仲要冇貨。我係去台灣KI施訂先有......
引用:
原帖由 gainax 於 3-12-2016 01:40 發表
佢個Qd KAc滅聲換返港紙好似都7舊。。。
究竟世界上還有神嗎?

何不用嬲嬲槍?
引用:
原帖由 Opica 於 13-12-2016 09:51 發表
Ksc用尾通可直上馬記mws嗎?
究竟世界上還有神嗎?

佢出啲尾通不嬲條數都靚仔,值得科水。
引用:
原帖由 Opica 於 13-12-2016 15:30 發表

就係呢間廠的ksc用短尾托
究竟世界上還有神嗎?

係,不過其實而家仲有冇正牙都成疑問。
引用:
原帖由 年少無資 於 29-12-2016 22:53 發表
Mws火帽係14mm逆牙?
究竟世界上還有神嗎?

嬲嬲槍都有,呢隻日本貨又有乜特別?
引用:
原帖由 年少無資 於 29-12-2016 23:07 發表
圖中日本出
究竟世界上還有神嗎?

曾經聯絡過某香港曾經製造鋼HK45CT的公司,他們說會做M16A1下身For Marui CQBR,不過可惜沒有廠商會做M84 Gas Buster Charging Handle俾Marui CQBR, so 9 sad。
引用:
原帖由 ayaka 於 17-10-2017 18:04 發表
想問下有無消息會出M16A1款上下身KIT?
究竟世界上還有神嗎?

21 12
發新話題