21 12
發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

換咗真品MAGPUL,但個STOCK都係搖搖下,GRIP就FIT位

附件

4-1-2016 21:21

引用:
原帖由 alexmgjai 於 4-1-2016 22:48 發表
我用MFT Stock就無搖搖下,可以試用∼
我都想買呀,但周圍無貨

引用:
原帖由 secure31 於 5-1-2016 00:14 發表

So sad....
我都係想換magpul...師兄果隻係CTR定MOE? 其實真品係咪5-6魚左右果d? 小弟唔識分...
無錯,雖然係咁,但我都唔識分
我隻係MOE

引用:
原帖由 geoprotex 於 5-1-2016 16:58 發表

Magpul真品都有分Mil-spec同commercial,如果commercial stock裝上mil-spec tube就有機會搖搖下
多謝你師兄!我都係英雄手度買架,個盒寫住MILSPEC,對返塊BUTTPAD都係MILSPEC
但今日搵到個MFT了!都係寫住MILSPEC,但就完美結合無虛位!

引用:
原帖由 garyyanykw 於 5-1-2016 18:07 發表

何B大把
何B嚴重缺貨,無色揀,但佢賣得好平

引用:
原帖由 stevechau 於 6-1-2016 13:26 發表

睇你搵乜...同埋搵唔到果陣識唔識轉灣...
例如我果日想搵MOE沙GRIP無貨, 咪轉買同場MAGPUL沙色MIAD GRIP LOR...
咁岩打埋個8折隻MIAD仲平過靚姐果度買MOE GRIP...

講開又講, E記好多野開價本身已經平, 再 ...
前幾日去開EH,同個男仔售貨員傾開,話佢地啲MAGPUL賣得平過出面好多,佢話因為出面好多店都係同佢地入貨喎

今日攞枝槍出黎試,兩隻匣都BOLT LOCK失靈了!
其中一隻之前都拆開整返,佢又甩咗條小彈弓!以家兩隻都甩晒!可惡!

引用:
原帖由 tf141 於 17-1-2016 00:50 發表

爆炸圖好似show唔到果條彈弓仔出嚟
MGG2-77
我整返了,拆開匣,用AA膠痴住條彈弓落MGG2-76, 等佢無得走位,以家未再出事
希望遲啲有替換頂捍,或第二水匣有改善

附件

18-1-2016 14:16

3 個讚好! TOP

就係呢幾件麻煩野

附件

18-1-2016 21:48

引用:
原帖由 gainax 於 21-1-2016 13:39 發表

睇圖講故我覺得小零件個卡杆位同彈弓太短
睇下運作原理再DiY應該Ok
彈弓唔短的,但個推彈桿無卡榫 kick 住條彈弓,而且由於上彈比較實,我個人覺得係上彈時太大力震到佢移位,因此我痴死佢

引用:
原帖由 cps 於 27-1-2016 00:16 發表
剛剛拆尾通...整唔見左locking pin 條彈弓仔 (MGG2-142), 各位小心
而家搵緊地方配
我有日拆匣都唔見咗條小彈弓,但我相信佢一定係屋企一個地方,一定會搵到,結果三日後比我搵到

BTW,條RAS個尾好實,但前擋箍就可以上下郁到了,睇黎遲早換骨

敗了

附件

28-1-2016 23:51

引用:
原帖由 cps 於 30-1-2016 17:22 發表

good job
請問換骨要買aeg定gbb數呢

想裝GP or VFC URX II mid
我無話要買咩數,只係知PTS CMR條骨加個SPEAR ARM環仔可以直上 MWS,結果好滿意

引用:
原帖由 secure31 於 31-1-2016 18:11 發表

Ching個grip係moe? 同mft隻沙色有冇色差?
應該係MOE,要返屋企睇睇,色差方面有少少,但望落唔覺。MFT比較淺色

引用:
原帖由 JFCP 於 1-2-2016 08:39 發表
請問有冇ching裝咗magpul的asap落支鎗?如能/有請問是用咩野數的asap?
用真品,應係GBB數

https://www.facebook.com/2558888 ... ?type=3&theater

21 12
發新話題