發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-11-2016 18:29 發表

想問下師兄個前節搞左幾錢呢?
成三千銀.. 因香港搵唔到貨

引用:
原帖由 gainax 於 27-11-2016 22:48 發表

咁貴。。。? 美金價先2k左右
我指係連埋滅聲個價

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 27-11-2016 23:09 發表

我指係連埋滅聲個價
因為我覺得Zparts支滅聲好過VFC, 配埋ZpartsD牙數一定買zparts最穩陣

引用:
原帖由 clay82 於 27-11-2016 23:23 發表

請教一下
邊度可以買到zparts管啊?
如果淨外管, 紅娘我見佢IN STOCK

回覆 900# 的帖子

係, Z-parts 條外管全鋼真係好重手, 如果用來打GAME, 一定手臂越來越粗
對於香港人無可能有珍鐡MK12玩, 又想用來收藏, 或齋打靶, 越近真鐡就越HIGH

而家CG大約係RECEIVER最前位置, 都OK

回覆 904# 的帖子

落場我實用膠身, 粗玩, 輕, 最重要反而要夠準, 或夠掃都得
頭先比較下重量
MK12 with scope, mag  =  5.1kg
rare arm SR25 鋼外管版 with copy m3, 9-13inch bipod mag no shell,  = 5.4kg
VFC SR25 with Leupold M1, harrie engineering  9-13 inch bipod, mag = 5.2kg

仲諗住Rare arm 支嘢會重好多, 因為佢材質應該最近似真品, 鋼內構, Bolt, 外管, 不過應該輕咗係個彈匣上面, 就算入滿十飛, 鋁彈殼都唔重得係邊

引用:
原帖由 gainax 於 28-11-2016 22:50 發表
望到都覺重
係呀, 真係好重

支SR25係比朗哥毒一毒, 比支上好鋼管的SER25我抖一抖, 即時中咗毒 過幾日走去換管

引用:
原帖由 gainax 於 29-11-2016 15:57 發表
換v記個支?  玩過鋼管鋼件真係返唔到轉頭, aeg年代連除左前節全鋼,D小零件都換哂鋼 睇下幾時有廠出哂成套小零件一次過換走馬記D亞鉛
Rare Arm  果支, V記暫時未有人出

忘了上傳Zpart 滅聲相片,刻字十分清楚

引用:
原帖由 gainax 於 2-12-2016 20:27 發表

V記個滅聲唔知有冇刻字? 不過如唔差幾多都係同廠配同廠好
呢個滅聲係扭牙上, 如果牙數唔啱就坐係度.. 所以貪平博VFC

呢個滅聲係扭牙上, 如果牙數唔啱就坐係度.. 所以唔敢貪平博VFC

引用:
原帖由 ryana11rg 於 17-12-2016 14:04 發表
都係
但係都想學吓點樣玩一雞兩味
係日本就易, 寫張form當PARTS 買

就上次我改咗Z-part 鋼版MK12 , 再加455mm 6.01 DYTAC內管, 其他全原廠
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... ;extra=&page=60

上兩個星期, 室外微風下試CTC
KSC 0.3彈
以下係報告, 比各位參考下

20m CTC 7CM

30M 14CM

上面打錯又貼錯,
更正
20m CTC 7CM
30M CTC 18CM

發新話題