發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

冇冇師兄成功將VFC DD/MK12骨裝上去?

引用:
原帖由 Dave 於 9-4-2017 22:25 發表
師兄請問可以直接磨隻飛標嗎?

加力: 磨薄圖中紅色 「H 」位置。

減力:加厚紅色H 位置,可用薄膠片如下,再修剪出相應形狀
http://i1360.phot ...
師兄請問可否直接磨隻飛標?

磨飛標都可以加力

我想槍托
請問m4尾通係咩size?

回覆 1054# 的帖子

軍版,但尾通螺牙未知自家數定真數

回覆 1055# 的帖子

軍版係所有真品版本?

引用:
原帖由 gainax 於 1-5-2017 00:36 發表
軍版,但尾通螺牙未知自家數定真數
自家數

引用:
原帖由 HCY 於 1-5-2017 01:17 發表
軍版係所有真品版本?
真槍有分mil spec 同 commercial spec

回覆 1058# 的帖子

我諗馬記應該係mil spec版

岩岩入會無奈,改左做M4 BLOCK 2

附件

4-5-2017 23:19

引用:
原帖由 alicechan11 於 8-5-2017 03:38 發表
追唔切post..... 係咪講緊第二支啦??
Still Marui MWS but there is 3 version.

M4A1 gen 1
M4A1 gen 2
M4 CQBR

想問已改成mk12的師兄是用甚麼管和膠?
590? 510?原裝膠?

引用:
原帖由 Opica 於 8-5-2017 19:03 發表
想問已改成mk12的師兄是用甚麼管和膠?
590? 510?原裝膠?
我個支改左TNT 370mm管連TNT粒hop up膠~

引用:
原帖由 chautatming 於 10-5-2017 11:48 發表

我個支改左TNT 370mm管連TNT粒hop up膠~
Grouping ok ma?

發新話題